Webshop

Losse producten

Dé oplossing tegen bedplassen volgens jouw huisarts

Welkom in onze webshop! Wij hebben een heel eenvoudig doel; zowel ouder als kind helpen om op een positieve manier te werken aan bedplassen. Dankzij de wetenschappelijk bewezen plaswekkermethode krijgen wij 70 procent van de kinderen binnen 3 maanden droog. Een fantastisch resultaat natuurlijk!

Een belangrijk onderdeel van de methode is dat de gebruiker betrokken en gemotiveerd is. Zoals je zelf misschien al ervaart is dit best lastig omdat bedplassen veel frustratie en negatieve emoties oproept. Hier hebben wij een oplossing voor gevonden met onze Dryly Plaswekker!

Maak kennis met onze mascotte Wizzu de Pandabeer. Wizzu is een heerlijke zachte knuffelaar en zoekt altijd nieuwe vriendjes die hij kan helpen om droog te worden. Hij heeft zelfs een app gemaakt waar kinderen Wizzupoints verdienen om hem aan te kleden met super leuke accessoires. De Wizzupoints worden uitgedeeld op basis van inzet, niet op basis van resultaat. Zo blijft het kind zelfs bij tegenslagen gemotiveerd!

Het Dryly succes. Samen op avontuur naar droge nachten!

De Dryly Plaswekker zit vol innovatie snufjes zodat je met minder inspanning een beter resultaat bereikt. Een belangrijk onderdeel hiervan is de mobiele applicatie.

- Bewezen door tal van nationale en internationale onderzoeken

- Geadviseerd door het Nationale Huisartsen Gemeenschap

- Motivatie & Acceptatie

- Meer inzicht voor jou en je zorgverlener

- Gebruiksgemak door Innovatie

Wij vertellen je graag meer over onze Dryly Plaswekker! 

Bewezen het meest Effectief

Er zijn veel wetenschappelijke onderzoeken gedaan naar bedplassen. Een Nederlands onderzoek gedaan in samenwerking met het TNO laat zien dat een groot deel van de kinderen worstelt met bedplassen. 

Een onderzoek uit 2005 (Glazener) laat zien dat na 2 maanden 66% van de deelnemers, 14 opeenvolgende nachten droog waren. Bij de controlegroep was dit slechts 4%.

Een ander onderzoek uit 2005 (Leerdam) laat zien dat in 3 maanden, 85,5% van de 241 deelnemende kinderen 28 opeenvolgende nachten droog waren.

Motivatie & Acceptatie

Bedplassen is voor het kind al vervelend zat. Dan zit er niemand te wachten om er op een vervelende manier mee geconfronteerd te worden.

Dryly geeft je kind intrinsieke motivatie om met het probleem aan de slag te gaan. Door de positieve interactie met Wizzu en het verdienen van Wizzucoin naar inzet, valt een groot deel van de negativiteit van de schouders.

En zeg nou zelf, wie kan zo een heerlijke knuffelpanda als Wizzu nou weerstaan!?

Inzicht

Wij horen vaak van huisartsen en urologen dat het traject een stuk langer duurt omdat ouders niet voldoende accurate informatie hebben over het bedplasgedrag van hun kind.

Voor het slapen gaan helpt Wizzu stapsgewijs het slaapritueel te doorlopen om de kans op een droge nacht te verhogen. 

In de app wordt alle belangrijke informatie (resultaat nacht, tijdstip, therapietrouw) op een overzichtelijke manier weergegeven zodat jij, maar ook je huisarts of urotherapeut, eenvoudig een patroon kan herkennen.

Goed inzicht voorkomt een hoop verloren tijd in een medisch vervolgtraject!

Gebruiksgemak

Midden in de nacht wakker worden met een kind aan je bed en dan ook nog eens het tijdstip op een uitgeprint A4’tje opschrijven? Veel ouders vergeten het of moeten op zoek waar dat blaadje ook alweer ligt.

Dit kan anders! In de Dryly App wordt alles netjes geregistreerd zodat je je kan richten op je kind. De rest regelen wij voor je.

Door een zelf-lerend algoritme zijn wij in staat je advies te geven die past bij het patroon van je kind.

 

Vragen? Wij staan voor je klaar!