Dryly's plaswekkers met trilfunctie

De oplossing voor bedplassen: Dryly's Plaswekkers met Trilfunctie

Bedplassen bij kinderen is een veelvoorkomend probleem bij kinderen tot en met de 14 jaar. Bedplassen, ook wel enuresis genoemd, is een veelvoorkomend probleem bij kinderen dat niet alleen fysiek, maar ook emotioneel belastend kan zijn voor zowel het kind als de ouders. Het komt vaak voor bij kinderen in de leeftijd van 5 tot 14 jaar, maar kan ook op latere leeftijd voorkomen. Bedplassen kan verschillende oorzaken hebben, waaronder een kleine blaascapaciteit, een vertraagde rijping van de zenuwsignalen tussen de blaas en de hersenen, hormonale factoren of emotionele stress.

De effectiviteit van plaswekkers

Gelukkig is er een effectieve wetenschappelijk bewezen oplossing: de plaswekker. Deze innovatieve apparaten zijn speciaal ontworpen om jouw kind te helpen bij het trainen van hun blaas en het herkennen van het gevoel van een volle blaas waardoor ze zelfstandig wakker worden. De Dryly plaswekkers gaan nu zelfs nog een stap verder met hun nieuwe plaswekker met trilfunctie. Deze is speciaal ontworpen voor de extra diepe slapers zodat ze gewekt kunnen worden door middel van trillingen wanneer ze niet wakker worden van de normale wekker.

Plaswekkers met trilfunctie

Hoe werkt het precies?

De plaswekker van Dryly bestaat uit een comfortabel broekje met een sensor die vocht detecteert zodra er een kleine lekkage optreedt. Zodra de sensor vocht detecteert, activeert de plaswekker een trilsignaal om het kind te wekken en hij activeert het geluid van de wekker in de pandabeer (Wizzu). Tegelijkertijd wordt er ook een signaal verstuurd naar de mobiele telefoon van een van de ouders om hem of haar te waarschuwen dat zijn of haar kindje wellicht hulp nodig heeft.

Het is hierbij zeer belangrijk dat je kindje zelfstandig wakker wordt en de wekker uitschakelt, hierdoor wordt je kindje gewekt op het moment dat de blaas vol is waar zij onbewust het gevoel van een volle blaas gaan herkennen.

Het trilsignaal is een effectieve extra hulpmiddel welke speciaal bedoeld is voor de extra diepe slapers welke niet van het geluidssignaal wakker worden.

De voordelen van Dryly's plaswekkers met trilfunctie

  1. Comfortabel: Het broekje is gemaakt van zacht materiaal en is comfortabel om te dragen tijdens het slapen. De zender met trilfunctie is compact en kan je door middel van drukknopen bevestigen aan het ondergoed.
  2. Effectief trainingshulpmiddel: Door herhaalde wekreacties leert het kind zijn of haar blaas te controleren en wordt het bewustzijn van de plaspatronen vergroot. Na verloop van tijd kan je kind zelfstandig wakker worden bij een volle blaas en zelf naar het toilet gaan voordat het bed nat wordt.
  3. Voor de diepe slapers: De trilzender is speciaal ontwikkelt voor kinderen die niet wakker worden van enkel het geluidssignaal.
  4. 4. Zelfvertrouwen opbouwen: Het succesvol gebruik van de plaswekker kan het zelfvertrouwen van het kind vergroten en de stress en schaamte rond bedplassen verminderen. Het kind krijgt een gevoel van controle over zijn of haar lichaam en kan trots zijn op zijn of haar vooruitgang.
  5. 5. Ouderlijk gemak: Ouders kunnen met vertrouwen rusten wetende dat hun kind geholpen wordt en dat het gebruik van de plaswekker de weg vrijmaakt naar een droge nacht. Het vermijdt ook het gebruik van wegwerpproducten zoals luiers, wat zowel kostenbesparend als milieuvriendelijk is.
Plaswekker met trilfunctie

De gemiddelde doorlooptijd van de plaswekker is 16 weken, binnen deze periode is ongeveer 77% zindelijk. Doordat Dryly goed inspeelt op het avontuur naar droge nachten doormiddel van een speelse oplossing met spelelementen heeft Dryly deze doorlooptijd kunnen terugbrengen naar 6-8 weken waarbij zelfs 93% zindelijk is.

Dryly, de plaswekker voor diepe slapers

Dryly bestaat ondertussen alweer 5 jaar en heeft na verloop van tijd gemerkt dat er ook veel kinderen zijn die enorm diep slapen. Deze kinderen worden niet/moeilijk wakker van enkel het geluid van de plaswekker. Hierdoor is Dryly zijn wekker gaan door ontwikkelen en is de plaswekker met trilfunctie nu alweer een jaar actief. Na uitvoerige testperiodes hebben we gezien dat nagenoeg alle diep slapende kinderen wel wakker worden met behulp van de trilfunctie. Deze biedt extra ondersteuning bij het wekken van het kind, maar heeft ook vele andere voordelen. Als je voor wat meer discretie wilt kiezen, dan is er bijvoorbeeld ook een stille modus waarbij het geluid van de wekker uit staat en enkel de trilling het kind zal wekken. Handig voor bijvoorbeeld logeerpartijtjes of als de rest van het huis rustig wilt door slapen. De Dryly plaswekker met trilfunctie zorgt net voor die extra prikkel, waarbij kinderen net wat meer ondersteuning krijgen en zodoende is dit dan ook echt de plaswekker voor diepe slapers!

Dryly plaswekkers: een complete oplossing voor bedplassen

Dryly biedt niet alleen plaswekkers met trilfunctie, maar ook een uitgebreid ondersteuningssysteem om ouders en kinderen te helpen bij het aanpakken van bedplassen. Dit omvat een mobiele app waarmee ouders de voortgang van hun kind kunnen bijhouden, beloningsprogramma's om positief gedrag te stimuleren en een community van ouders en kinderen die elkaar steunen en aanmoedigen.

Dryly

Kies voor de Dryly plaswekker en zet de eerste stap naar een droge nacht

Met de Dryly plaswekker met trilfunctie kunnen kinderen en ouders weer rustig slapen, wetende dat er een effectieve oplossing is voor bedplassen. Geef uw kind het geschenk van een goede nachtrust en zelfvertrouwen met Dryly's innovatieve plaswekkers.

In het kort

Bedplassen kan een uitdagend probleem zijn voor kinderen en hun ouders, maar met de juiste ondersteuning en hulpmiddelen kunnen ze het overwinnen. De Dryly plaswekker met trilfunctie biedt een effectieve en comfortabele oplossing voor bedplassen, waardoor kinderen meer controle krijgen over hun blaas en daardoor ook zelfvertrouwen gaan opbouwen. Kies voor Dryly en help uw kind op een leuke weg naar een droge en rustige nacht.