Dryly's plaswekkers met trilfunctie

De oplossing voor bedplassen: Dryly's Plaswekkers met Trilfunctie

Bedplassen bij kinderen is een veelvoorkomend probleem bij kinderen tot en met de 14 jaar. Bedplassen, ook wel enuresis genoemd, is een veelvoorkomend probleem bij kinderen dat niet alleen fysiek, maar ook emotioneel belastend kan zijn voor zowel het kind als de ouders. Het komt vaak voor bij kinderen in de leeftijd van 5 tot 14 jaar, maar kan ook op latere leeftijd voorkomen. Bedplassen kan verschillende oorzaken hebben, waaronder een kleine blaascapaciteit, een vertraagde rijping van de zenuwsignalen tussen de blaas en de hersenen, hormonale factoren of emotionele stress.

De effectiviteit van plaswekkers

Gelukkig is er een effectieve wetenschappelijk bewezen oplossing: de plaswekker. Deze innovatieve apparaten zijn speciaal ontworpen om jouw kind te helpen bij het trainen van hun blaas en het herkennen van het gevoel van een volle blaas waardoor ze zelfstandig wakker worden. De Dryly plaswekkers gaan nu zelfs nog een stap verder met hun nieuwe plaswekker met trilfunctie. Deze is speciaal ontworpen voor de extra diepe slapers zodat ze gewekt kunnen worden door middel van trillingen wanneer ze niet wakker worden van de normale wekker.

Plaswekkers met trilfunctie

Hoe werkt het precies?

De plaswekker van Dryly bestaat uit een comfortabel broekje met een sensor die vocht detecteert zodra er een kleine lekkage optreedt. Zodra de sensor vocht detecteert, activeert de plaswekker een trilsignaal om het kind te wekken en hij activeert het geluid van de wekker in de pandabeer (Wizzu). Tegelijkertijd wordt er ook een signaal verstuurd naar de mobiele telefoon van een van de ouders om hem of haar te waarschuwen dat zijn of haar kindje wellicht hulp nodig heeft.

Het is hierbij zeer belangrijk dat je kindje zelfstandig wakker wordt en de wekker uitschakelt, hierdoor wordt je kindje gewekt op het moment dat de blaas vol is waar zij onbewust het gevoel van een volle blaas gaan herkennen.

Het trilsignaal is een effectieve extra hulpmiddel welke speciaal bedoeld is voor de extra diepe slapers welke niet van het geluidssignaal wakker worden.

De voordelen van Dryly's plaswekkers met trilfunctie

 1. Comfortabel: Het broekje is gemaakt van zacht materiaal en is comfortabel om te dragen tijdens het slapen. De zender met trilfunctie is compact en kan je door middel van drukknopen bevestigen aan het ondergoed.
 2. Effectief trainingshulpmiddel: Door herhaalde wekreacties leert het kind zijn of haar blaas te controleren en wordt het bewustzijn van de plaspatronen vergroot. Na verloop van tijd kan je kind zelfstandig wakker worden bij een volle blaas en zelf naar het toilet gaan voordat het bed nat wordt.
 3. Voor de diepe slapers: De trilzender is speciaal ontwikkelt voor kinderen die niet wakker worden van enkel het geluidssignaal.
 4. 4. Zelfvertrouwen opbouwen: Het succesvol gebruik van de plaswekker kan het zelfvertrouwen van het kind vergroten en de stress en schaamte rond bedplassen verminderen. Het kind krijgt een gevoel van controle over zijn of haar lichaam en kan trots zijn op zijn of haar vooruitgang.
 5. 5. Ouderlijk gemak: Ouders kunnen met vertrouwen rusten wetende dat hun kind geholpen wordt en dat het gebruik van de plaswekker de weg vrijmaakt naar een droge nacht. Het vermijdt ook het gebruik van wegwerpproducten zoals luiers, wat zowel kostenbesparend als milieuvriendelijk is.
Plaswekker met trilfunctie

De gemiddelde doorlooptijd van de plaswekker is 16 weken, binnen deze periode is ongeveer 77% zindelijk. Doordat Dryly goed inspeelt op het avontuur naar droge nachten doormiddel van een speelse oplossing met spelelementen heeft Dryly deze doorlooptijd kunnen terugbrengen naar 6-8 weken waarbij zelfs 93% zindelijk is.

Dryly, de plaswekker voor diepe slapers

Dryly bestaat ondertussen alweer 5 jaar en heeft na verloop van tijd gemerkt dat er ook veel kinderen zijn die enorm diep slapen. Deze kinderen worden niet/moeilijk wakker van enkel het geluid van de plaswekker. Hierdoor is Dryly zijn wekker gaan door ontwikkelen en is de plaswekker met trilfunctie nu alweer een jaar actief. Na uitvoerige testperiodes hebben we gezien dat nagenoeg alle diep slapende kinderen wel wakker worden met behulp van de trilfunctie. Deze biedt extra ondersteuning bij het wekken van het kind, maar heeft ook vele andere voordelen. Als je voor wat meer discretie wilt kiezen, dan is er bijvoorbeeld ook een stille modus waarbij het geluid van de wekker uit staat en enkel de trilling het kind zal wekken. Handig voor bijvoorbeeld logeerpartijtjes of als de rest van het huis rustig wilt door slapen. De Dryly plaswekker met trilfunctie zorgt net voor die extra prikkel, waarbij kinderen net wat meer ondersteuning krijgen en zodoende is dit dan ook echt de plaswekker voor diepe slapers!

Dryly plaswekkers: een complete oplossing voor bedplassen

Dryly biedt niet alleen plaswekkers met trilfunctie, maar ook een uitgebreid ondersteuningssysteem om ouders en kinderen te helpen bij het aanpakken van bedplassen. Dit omvat een mobiele app waarmee ouders de voortgang van hun kind kunnen bijhouden, beloningsprogramma's om positief gedrag te stimuleren en een community van ouders en kinderen die elkaar steunen en aanmoedigen.

Dryly

Kies voor de Dryly plaswekker en zet de eerste stap naar een droge nacht

Met de Dryly plaswekker met trilfunctie kunnen kinderen en ouders weer rustig slapen, wetende dat er een effectieve oplossing is voor bedplassen. Geef uw kind het geschenk van een goede nachtrust en zelfvertrouwen met Dryly's innovatieve plaswekkers.

In het kort

Bedplassen kan een uitdagend probleem zijn voor kinderen en hun ouders, maar met de juiste ondersteuning en hulpmiddelen kunnen ze het overwinnen. De Dryly plaswekker met trilfunctie biedt een effectieve en comfortabele oplossing voor bedplassen, waardoor kinderen meer controle krijgen over hun blaas en daardoor ook zelfvertrouwen gaan opbouwen. Kies voor Dryly en help uw kind op een leuke weg naar een droge en rustige nacht.

 • Nooit geweten dat een dryly plaswekker een uitkomst zou zijn! Een wekker in een vorm van een knuffel en niemand ziet dat je een plaswekker in je kamer hebt. Wij bestelde een pakket met 4 onderbroekjes was voordeliger dan los en dan wel helaas Geen vergoeding vanuit de verzekering dacht ik eerst, best een uitgave maar eigenlijk kun je het geld wegstrepen.
  Ilona Meijer
 • Fijn programma! Top systeem voor ons zoontje. Alleen de broekjes vallen best klein en jammer dat wizzu maar 1 wekker geluid heeft. Verder een super programma.
  Rhiannon
 • Verzending duurde wat lang, maar her product is top! Dochter vind het geweldig met de knuffel en de app en is mede daardoor super gemotiveerd!
  Jessica
 • wat een geweldige uitvinding!!! Ik was eerst wantrouwig over de plaswekker maar direct na 1 week gebruik zagen we al vooruitgang. Ondertussen zijn beide zonen zindelijk met de plaswekker van Dryly. Enorme pluspunten voor de leuke methode en speelse aanpak!! Dryly bedankt voor jullie uitvinding.
  Fam. L
 • Onze zoon van 7 plaste elke nacht zoveel in zijn bed dat geen luier het tegenhield. Toen we dryly voorbij zagen komen op Facebook waren we in eerste instantie een beetje sceptisch. Omdat we zo moedeloos werden van de situatie hebben we besloten toch een dryly plaswekker aan te schaffen.
  Danique
 • Na ook een mail gestuurd te hebben naar dryly hebben ze me keurig opgebeld En me door het programma heen geloodst werkt het apparaat nu naar behoren. De telefonische ondersteuning is echt perfect deze man nam alle tijd
  Maximus
 • Het instellen van de dryly was even lastig in het begin omdat hij ons WiFi netwerk telkens niet pakte. Maar na een belletje met de fijne klantenservice werkte het systeem na een reset goed. De app werkt met een beloningssysteem waardoor we enthousiast aan de slag gingen. De eerste nachten kregen we elke nacht 2 tot 3 meldingen van een ongelukje.
  A. Velstra
 • Dochter van 5 was elke nacht nat, daarom ervoor gekozen de dryly te bestellen. De eerste week werd ze ondanks de trilfunctie niet wakker. De 2e week was dit anders en werd ze wel wakker van de wekker en trilfunctie, maar dan in een nat bed. De 3e week werd ze meteen wakker van de wekker zodra er 1 drupje in het broekje zat, daardoor hield ze het op en ging naar de wc.
  C.V.