Over ons

Dryly

Dryly is een jong innovatief bedrijf wat een belangrijke meerwaarde wil bieden in het (herstellen van) zelfvertrouwen en geluk van kinderen die last hebben van bedplassen. Ons team bestaat uit Jeroen, Sietse, Mike en Clarien, ieder werkt vanuit zijn/haar  kennis en competenties aan het ontwikkelen van producten om kinderen en hun ouders te helpen bij bedplasproblemen. 

Plaswekker-dryly-bedplassen

We staan altijd voor u klaar! In over ons lees je over wat ons heeft gedreven om Dryly op te zetten.

Bedplassen is een groot probleem voor kinderen en hun ouders. Het is simpelweg heel erg vervelend om s’ochtends nat in bed wakker te worden. Onderzoek wijst uit dat kinderen veel last hebben van bedplasproblematiek. Ze durven niet meer te logeren en schamen zich voor hun gedrag. Ouders hebben vaak het gevoel dat ze falen of dat hun kindje misschien een beetje lui is. Maar bedplassen is niet Iets dat je zomaar stopt. Het is dus voor kinderen én ouders frustrerend.

Plaswekker

Het aanbod op het gebied van oplossingen tegen het bedplassen is zeer klein. De oplossingen die er zijn, zijn medisch ingesteld of saai. Daarnaast is het ook zo dat huidige methodes geen goed inzicht bieden in het bedplasgedrag van uw kind. Onze plaswekker is zo ontwikkeld dat het zowel effectief is, als leuk in het gebruik. Ook helpt onze app in de communicatie naar de arts toe.

Met Dryly willen we echt de kinderen helpen met het oplossen van het probleem. Wizzu; onze interactieve panda, is echt een vriendje voor uw kind. Ook in de mobiele app die wij hebben ontwikkeld speelt Wizzu een grote rol in het steunen van uw kindje.

Wij hebben de bewezen plaswekkermethode zodanig veranderd dat het leuk, positief en interactief is!

Dryly Dry Nights, Great adventures