Dryly's duurzame reis naar zindelijkheid - Dryly®

Dryly's duurzame reis naar zindelijkheid

Dryly begrijpt de cruciale rol die duurzame organisaties vormen voor een gezondere toekomst voor onze planeet en haar bewoners. Door middel van de innovatieve aanpak van Dryly wordt er een impact gemaakt op het gebied van duurzaamheid. In deze blog lees je hoe Dryly een duurzamere reis naar zindelijkheid mogelijk maakt.

Tegengaan van het gebruik van wegwerpluiers

Een van de meest belangrijke voordelen van het gebruik van de Dryly plaswekker is het gebruik van uitwasbaar ondergoed. Het overmatige gebruik van wegwerpluiers draagt bij aan de immense hoeveelheid afval die onze planeet bedreigt. Gemiddeld gebruikt een kind meer dan 5000 luiers voordat het zindelijk wordt, dit zorgt voor veel overtollig afval. Alle baby's bij elkaar zorgen in Nederland voor 144 miljoen kilo aan luierafval.

tegengaan van luiers

Niet alleen het gebruik van wegwerpluiers zorgt voor het overtollige afval. Ook de productie en de verpakking leiden tot extra afval, terwijl het gebruik van energie voor productieprocessen bijdraagt aan de uitstoot van broeikasgassen en andere schadelijke stoffen. Door kinderen te helpen zindelijk te worden, biedt Dryly een duurzaam alternatief dat niet alleen de afvalproductie vermindert, maar ook bijdraagt aan een schonere wereld voor toekomstige generaties.

Voorziening oplader

Dryly heeft bewust gekozen om geen aparte oplader bij het plaswekkerpakket te leveren. Achter deze keuze zitten verschillende redenen. Een van de redenen hiervan is dat de benodigde USB-C oplader universeel is geraakt, wat betekend dat deze in ieder huishouden aanwezig is. Dit maakt een oplader toevoegen aan het pakket overbodig en het stimuleert bovendien het hergebruiken van opladers. Uiteindelijk resulteert dit in minder productie van elektronische accessoires en minder afval.

Dit past bij onze toewijding aan duurzaamheid en het verminderen van onze ecologische voetafdruk. En dat allemaal terwijl we tegelijkertijd een gebruiksvriendelijke en efficiënte oplossingen bieden tegen bedplassen!

Dryly heeft een beveiliging op de batterij geplaatst zodat de functionaliteiten van het apparaat uitgaan als deze onder de 5% komt. Hierdoor kan de batterij niet doorbranden, raakt deze nooit volledig leeg en blijft deze bruikbaar. Dit zorgt ervoor dat de levensduur van onze plaswekkers vergroot wordt en onnodige verspilling tegengegaan wordt.

Dryly banner

Nederlandse productie

De plaswekkers van Dryly worden met trots ontworpen én geproduceerd in Nederland. Door te kiezen voor lokale productie vermindert Dryly niet alleen de uitstoot van broeikasgassen door transport maar ondersteunt Dryly ook de lokale werkgelegenheid.

Deze keuze stelt Dryly in staat om strenge milieunormen en duurzame praktijken na te leven gedurende het productieproces. Op deze manier wordt de kwaliteit van de plaswekker nauwlettend gecontroleerd. Bovendien streeft Dryly ernaar om de processen voortdurend te innoveren, zodat Dryly de impact op het milieu blijft minimaliseren zonder consessies te doen aan de kwaliteit van de plaswekker.

Nederland heeft een strikte regelgeving en strenge kwaliteitsnormen voor medische apparaten. Een plaswekkerleverancier in Nederland biedt hoge kwaliteit producten dat veilig is in gebruik. Ook staat Nederland bekend om de expertise op het gebied van technologie, dit zorgt voor een hoogwaardige kwaliteit voor de plaswekker van Dryly.

Sociale duurzaamheid

Naast de ecologische aspecten draagt de Dryly plaswekker ook bij aan sociale duurzaamheid. Door kinderen te ondersteunen bij het ontwikkelen van zelfstandigheid en zelfvertrouwen, draagt de plaswekker bij aan een gezondere en gelukkigere samenleving op de lange termijn. Kinderen die tot late leeftijd in bed plassen kunnen hier erg onder leiden en hinder van ervaren, zo kan dit veel schade richten op het zelfvertrouwen van een kind.

Conclusie

Al met al is Dryly meer dan alleen een innovatie oplossing voor bedplassen. Het vertegenwoordigt de toewijding aan duurzaamheid. Met bedrijven zoals Dryly die zijn steentje bijdragen aan duurzaamheid, kunnen we gezamenlijk een verschil maken, ten goede aan huidige en toekomstige generaties.

Terug naar blog