Verschillende plaswekker merken - Dryly®

Verschillende plaswekker merken

We worden steeds vaker gebeld en gemaild met de vraag wat nu de daadwerkelijke verschillen zijn tussen de verschillende plaswekker merken / leveranciers op de markt. Op deze pagina hebben wij een aantal van de belangrijkste punten besproken welke voor u belangrijk zouden kunnen zijn bij het maken van de de keuze voor de beste plaswekker bij uw situatie.

Wordt de plaswekker vergoed?

Ongeveer 70% van de aanvullende pakketten bij de verschillende zorgverzekeringen vergoeden de plaswekker. Deze vergoedingen variëren van een volledige of een gedeeltelijke vergoeding. Let hierbij op dat niet alle merken standaard binnen de vergoeding vallen. De plaswekker van Dryly wordt door bijna elke zorgverzekering gedekt, doe uw vergoedingen-check via deze link.

Hoe snel gaat het alarm bij het plasmoment?

De meeste Nederlandse plaswekker merken bieden een goede kwaliteit plaswekker. Het grootste verschil zit hem in deze in het gebruik van het speciale sensor ondergoed welke het plassen het snelste kan detecteren en dus ook het snelste een alarm laat afgaan. Dryly maakt ook gebruik van sensor onderhoed in het startpakket en geeft dus ook tijdig een alarm voor een optimale plaswekkertraining.

 

 

Wordt het kind goed wakker van de plaswekker?

Kinderen die in bedplassen zijn vaak erg diepe slapers en daarom is het belangrijk dat ze goed gewekt worden. Het geluid van de plaswekker moet dus hard gaan en het liefst ook vervelend zodat hij/zij direct wakker wordt en naar het toilet gaat. Dryly heeft hierbij gekozen voor een hard en ouderwets telefoongeluid.

Let op dat je kind zelf zijn/haar wekker uitschakelt, het is erg belangrijk dat uw kind echt wakker is en zich bewust is van de situatie. Hoe beter de bewustwording van het probleem hoe sneller er ook een oplossing bereikt wordt.

Begeleiding bij de training

U kunt bij de meeste plaswekker merken erop vertrouwen dat het alarm snel afgaat wanneer er zich een ongelukje voordoet. Ongeacht of het alarm functioneert is het natuurlijk nog belangrijker dat uw kind ook echt wakker wordt. Wat doet u als uw kind niet goed wakker wordt? En waar kunt u terecht indien uw kind hier niet wakker van wordt?

Als u op advies van een plaspoli met de plaswekkertraining bent begonnen, zullen zij u adviseren wat u in dat soort situaties kunt doen. Ook hebben wij (Dryly) een klantenservice welke tot 7 dagen per week bereikbaar is. Wij vinden het namelijk leuk een plaswekker te mogen leveren, sterker nog wij wij vinden het oprecht véél leuker als onze plaswekkertraining succesvol wordt afgerond. Dat wij de oplossing voor het plasprobleem hebben geleverd.

 

 

De slagingskans en tijdsduur van de plaswekkertraining

De plaswekkermethode is een wetenschappelijk bewezen methode tegen bedplassen. Natuurlijk zijn de resultaten per kind verschillend maar de gemiddelde doorlooptijd van een plaswekker is ongeveer 12-16 weken. Hierbij is een actieve plaswekkertraining natuurlijk wel van belang.

Bij Dryly hebben wij de gemiddelde doorlooptijd terug weten te brengen door de positieve en stimulerende aanpak met behulp van Wizzu de panda, het spelelement etc. Op dit moment is 92% zindelijk binnen 6-8 weken!

De prijs van een plaswekker

Er worden verschillende prijsstellingen gehanteerd door de verschillende plaswekker merken. Dryly biedt niet de goedkoopste plaswekker, maar hiervoor krijgt u wel de beste service en het leukste pakket. Wij nemen je mee op avontuur naar droge nachten en onze aanpak heeft zich inmiddels wel bewezen omdat de doorlooptijd een stuk korter is dan gemiddeld.

Dryly biedt verschillende pakketten aan welke variëren van 179 tot 219 euro. Het verschil zit hem bijvoorbeeld in het meeleveren van een matrasbeschermer en het aantal stuks ondergoed.

Het comfort van de plaswekker

Het comfort is natuurlijk erg belangrijk. Dryly heeft eigen ondergoed ontwikkeld met een maximaal comfort en een leuke uitstraling. Het is natuurlijk belangrijk dat uw kind het prettig vindt om met onze plaswekker te slapen. De plaswekker van Dryly is verder ook geheel draadloos wat ook een stukje extra comfort met zich mee brengt.

 

Bestel jouw Dryly® plaswekker

 

Retour au blog