93% is binnen 6-8 weken zindelijk

Black Friday actie! GRATIS sensorbroekje (t.w.v. €22 ,-) bij ieder pakket

Plaswekker Vergoedingen

De plaswekker is een wetenschappelijk bewezen methode die helpt tegen bedplassen. Omdat deze methode wetenschappelijk is bewezen wordt deze door veel zorgverzekeraars bij een aanvullende zorgverzekering in zijn geheel of gedeeltelijk vergoed. Ben je benieuwd of dit in jouw geval ook van toepassing is? Bekijk dan via de onderstaande vlaggetjes/links welke vergoeding er in jouw land en voor jouw zorgverzekering geldt.

Verzekeringscheck: Plaswekkervergoedingen

Plaswekker Vergoedingen Duitsland

Duitsland

Plaswekker Vergoedingen Frankrijk

Frankrijk

Dryly - UK - Englisch

Verenigd Koninkrijk

Ruim 70% van de aanvullende zorgverzekeringen vergoeden de plaswekker

Ben je aanvullend verzekerd? Dan heb je vaak recht op een (volledige) vergoeding van de plaswekker! Wanneer je een plaswekker bij ons bestelt vragen wij de naam van je kind en de geboortedatum. Deze gegevens op de factuur heeft de verzekeraar nodig om tot vergoeding over te gaan.

Heb je vragen over de declaratie?

Mis je nog informatie over de plaswekker vergoedingen? Of staat jou verzekering er niet tussen? Wij adviseren je om dan zelf even contact op te nemen met jouw eigen zorgverzekering. Zoals gezegd wordt de plaswekker door vele verzekeringen in zijn geheel of gedeeltelijk vergoed. Dat is weer mooi meegenomen natuurlijk!

93% van onze gebruikers zijn binnen 6-8 weken zindelijk!

Wat is een plaswekker?

Met behulp van de plaswekker wordt jouw kindje getraind om het gevoel van een volle blaas te herkennen. Door de speciaal door Dryly ontwikkelende plaswekkerbroekjes in combinatie met de zender en de ontvanger (die in de panda verstopt zit) wordt jouw kindje gewekt op het moment dat hij of zij een ongelukje heeft. Door deze “wektraining” leert je kindje onbewust het gevoel van een volle blaas herkennen.

Waarom kiezen voor de Dryly plaswekker?

Dryly is gestart met het ontwikkelen van de plaswekker in de overtuiging dat het allemaal leuker en speelser zou moeten kunnen. Door de saaie en medische uitstraling van de beschikbare plaswekkers is het voor kinderen niet leuk om hiermee te starten. Dryly heeft een nieuwe plaswekker ontwikkeld met allerlei spelelementen (op de mobiele app) en een leuke panda beer.

Door de positieve en speelse benadering van het probleem bedplassen weet Dryly uitzonderlijke resultaten neer te zetten. De gemiddelde doorlooptijd van de plaswekkertraining is bijna gehalveerd en het slagingspercentage is omhoog gebracht van 77% naar 93%!

Benieuwd naar de plaswekkertraining van Dryly? Bekijk snel of jij recht hebt op een plaswekker vergoeding

Verzekeringscheck: Plaswekkervergoedingen

Plaswekker Vergoedingen Duitsland

Duitsland

Plaswekker Vergoedingen Frankrijk

Frankrijk

Dryly - UK - Englisch

Verenigd Koninkrijk