Betalen

De leukste en meest innovatieve plaswekker kan veilig besteld en betaald worden bij Dryly®. Om de betaling zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen, bieden wij verschillende betaalmethoden aan zodat het voor iedereen mogelijk is een bestelling te plaatsen. Het is mogelijk om via iDeal, creditcard (VISA, MasterCard en American Express) en PayPal te betalen.

 


De veiligheid van onze website en onze betaalprocessen nemen wij zeer serieus. Wij zorgen er dan ook voor dat onze klanten veilig kunnen winkelen en betalen. Het afrekenen van een bestelling gaat via een internetverbinding. We willen natuurlijk dat dit via een versleutelde verbinding gedaan wordt zodat de gegevens ook versleuteld blijven. Hiervoor wordt een veilige SSL-verbinding gebruikt welke te herkennen is aan het slotje linksboven in de browser.

Onze betaalmogelijkheden

Zoals aangegeven zijn er verschillende manieren waarop een bestelling betaald kan worden. Betalingen via onze webshop gaat via onze partner Adyen.

 • iDeal

  De meest gebruikte betaalmethode van Nederland. Betaal eenvoudig en snel via jouw eigen bank.

 • Creditcard

  Wij accepteren creditcardbetalingen van Eurocard/Mastercard en Visa. Net zo voordelig, eenvoudig en snel als iDeal en jouw bestelling wordt meteen verwerkt.

 • American Express

  Wij accepteren ook betalingen met American Express.

 • PayPal

  Log in bij jouw PayPal account tijdens het bestellen en rond de betaling af.

 • Klarna: Achteraf betalen

  Betaal jouw bestelling achteraf met Klarna. De betaling hoeft pas tijdens of na levering van het product overgemaakt te worden. Let op, hiervoor kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

 • Bancontact

  De meest gebruikte betaalmethode van België. Betaal eenvoudig en snel via jouw eigen bank.