Contact

Heb je vragen over onze producten of over onze service? Of wil je graag meer weten over onze producten? Neem dan contact met ons op of bekijk eerst onze veelgestelde vragen! Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 10:00 tot 17:00 uur.

Contactformulier

Bedrijfspand van Dryly

Adresgegevens

Dryly®
Ambachtweg 2
5731 AG Mierlo

E-mail

klantenservice@dryly.comvermeld je bestelnummer

Telefoonnummer

085 106 0377houd je bestelnummer bij de hand

Bedrijfsnaam: Dryly B.V.
KVK: 74009249
BTW: NL859742192B01

Klachten en/of geschillen

Indien u een klacht heeft over onze producten of onze service, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

We proberen binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw klacht een inhoudelijke reactie te geven, en beloven dit uiterlijk binnen 14 dagen te doen.

Bent u het niet eens met de oplossing of komen we er samen niet uit? Dan kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencomissie via het Europees ODR Platform. Dit kunt u doen via onderstaande link: https://ec.europa.eu/consumers/odr/

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl).

Onze visie

Dryly® ziet dat veel kinderen onnodig last hebben van bedplassen. Vooral bij kinderen tussen de 6 en 12 zien wij vaak dat het een grote impact heeft op de geestelijke gesteldheid van zowel kind als ouder. Kinderen worden onzeker en durven niet meer naar logeerpartijtjes.

Meestal horen wij van ouders dat ze denken dat ‘het erbij hoort’ of dat ‘het nou eenmaal gebeurt’. Omdat er over bedplassen minder vrijelijk wordt gesproken, hebben ouders vaak het idee dat ze de enige zijn met het probleem terwijl het tegendeel waar is. Ruim 10% van kinderen tussen 6 en 12 jaar plast weleens in bed! Ook realiseren ze zich niet dat voor de meeste kinderen de plaswekker een effectieve oplossing is dat wetenschappelijk is bewezen.

Wij brengen hier verandering in! Met onze taboedoorbrekende aanpak gaan wij vanuit een positieve invalshoek met ouder en kind aan de slag. Het kind gaat op avontuur met Wizzu en wordt gestimuleerd om zich aan bepaalde routines te houden. De ouder krijgt praktische tips om het bedplassen effectief aan te pakken zonder dat het kind zich gestraft voelt!

Over ons

Zoals veel goede ideeën is Dryly® ontstaan vanuit een probleem. Een van de oprichters heeft een kind van 7 dat nog regelmatig in bed plaste. Net als bij veel ouders had ze het idee dat hier nou eenmaal niet veel aan gedaan kon worden. Het kind begon het vervelend te vinden om uit logeren te gaan en kreeg er echt last van. Hiernaast kreeg het hele gezin minder nachtrust door de rumoerigheid als er weer eens in bed was geplast!

Op een moment was het genoeg, ze ging naar de huisarts om hier een einde aan te maken. Na veel bezoekjes aan de huisarts werden ze doorverwezen naar een specialist. Deze specialist adviseerde de plaswekker te gebruiken om te werken aan het probleem van het kind.

We kwamen erachter dat alle plaswekkers heel saai zijn en medisch overkomen waardoor het kind het idee kreeg gestraft te worden. Dit had flink negatieve gevolgen op de motivatie van zowel ouder als kind!

Toen kwam het idee; wat nou als we de plaswekkermethode leuker maken en je het kind meenemen in een avontuur!? En de rest is geschiedenis. Dryly® is een plaswekker geworden als geen ander waar veel aandacht wordt besteedt aan het leren op een leuke en vooral ook positieve manier. Eindelijk een plaswekker die past bij de tijd waarin wij leven!

Lees hier alles over bedplassen of bekijk onze blog met andere gerelateerde onderwerpen.