Vergoedt jouw zorgverzekeraar de plaswekker?

Stap 1

Plaswekker vergoeding United consumers zorgverzekering

Hoe declareer je de rekening van de plaswekker bij jouw united consumers zorgverzekering?

Zodra je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je een factuur bij je Dryly orderbevestiging. Het is van belang dat de naam en de geboortedatum van jouw zoon of dochter op de factuur staan. Deze worden daarom ook door ons gevraagd wanneer je een Dryly plaswekker wilt bestellen.

Deze factuur kun je na de bestelling vervolgens direct indienen ter declaratie bij je zorgverzekeraar. Je dient het bedrag dus even van korte duur zelf voor te schieten. Doorgaans verwerkt de zorgverzekeraar dit in +/- 5 werkdagen en kun je daarna je uitbetaling ontvangen.

Wij wensen je alvast veel plezier toe op avontuur naar droge nachten, heb je nog vragen dan kan je altijd mailen naar klantenservice@dryly.com.

 

Bestel vandaag nog de Dryly Plaswekker!

De plaswekker van Dryly® is nieuwer, moderner en vooral ook leuker dan die van onze concurrenten. Door de positieve benadering van het probleem bedplassen met behulp van Wizzu de panda en de leuke spelelementen in de mobiele app onderscheidt Dryly zich ten opzichte van alle concurrentie. De Dryly® plaswekker is exclusief verkrijgbaar in de Dryly® webshop. We vertellen je graag meer over onze plaswekker.

Bewezen het meest Effectief

Er zijn veel wetenschappelijke onderzoeken gedaan naar bedplassen. Een Nederlands onderzoek gedaan in samenwerking met het TNO laat zien dat een groot deel van de kinderen worstelt met bedplassen. Een onderzoek uit 2005 (Glazener) laat zien dat na 2 maanden 66% van de deelnemers, 14 opeenvolgende nachten droog waren. Bij de controlegroep was dit slechts 4%. Een ander onderzoek uit 2005 (Leerdam) laat zien dat in 3 maanden, 85,5% van de 241 deelnemende kinderen 28 opeenvolgende nachten droog waren.

De positieve aanpak van Dryly® heeft een bewezen effect op de doorlooptijd van de plaswekkermethode. Op dit moment is 93% van onze gebruikers binnen 6 tot 8 weken zindelijk.

Inzicht

Wij horen vaak van huisartsen en urologen dat het traject een stuk langer duurt omdat ouders niet voldoende accurate informatie hebben over het bedplasgedrag van hun kind. Voor het slapen gaan helpt Wizzu stapsgewijs het slaapritueel te doorlopen om de kans op een droge nacht te verhogen.

In de Dryly® app wordt alle belangrijke informatie (resultaat nacht, tijdstip, therapietrouw) op een overzichtelijke manier weergegeven zodat jij, maar ook je huisarts of urotherapeut, eenvoudig een patroon kan herkennen.

Goed inzicht voorkomt een hoop verloren tijd in een medisch vervolgtraject!

Motivatie & Acceptatie

Bedplassen is voor het kind al vervelend zat. Dan zit er niemand te wachten om er op een vervelende manier mee geconfronteerd te worden.

Dryly® geeft je kind intrinsieke motivatie om met het probleem aan de slag te gaan. Door de positieve interactie met Wizzu en het verdienen van Wizzucoin naar inzet, valt een groot deel van de negativiteit van de schouders.

En zeg nou zelf, wie kan zo een heerlijke knuffelpanda als Wizzu nou weerstaan!?

Gebruiksgemak

Midden in de nacht wakker worden met een kind aan je bed en dan ook nog eens het tijdstip op een uitgeprint A4’tje opschrijven? Veel ouders vergeten het of moeten op zoek waar dat blaadje ook alweer ligt.

Dit kan anders! In de Dryly® App wordt alles netjes geregistreerd zodat je je kan richten op je kind. De rest regelen wij voor je. Door een zelf-lerend algoritme zijn wij in staat je advies te geven die past bij het patroon van je kind.