Plasbroekjes - Dryly®

Plasbroekjes

Plaswekkertraining is de meest effectieve manier om van bedplassen af te komen. Bij kinderen die bedplassen herkennen de hersenen het signaal van een volle blaas niet goed in de nacht. Het herkennen van dit signaal kun je trainen met een plaswekker.

Voor een effectieve en succesvolle plaswekkertraining zijn plasbroekjes (ook wel sensorbroekjes genoemd) essentieel. De sensorbroekjes signaleren de eerste druppels urine, waardoor het plaswekkeralarm af gaat. Je kind doet het plasbroekje aan. Daar wordt een zender op geklikt. Deze zender staat in verbinding met de plaswekker. Als het sensorbroekje nat wordt, gaat de plaswekker af. Je kind wordt wakker en kan naar de wc gaan om verder te plassen. Zo leert de plaswekker je kind om wakker te worden van een volle blaas en gaat jouw kindje dit plasmoment herkennen tijdens zijn/haar slaap.

Het doel is dat hij/zij uiteindelijk uit zichzelf wakker wordt om naar het toilet gaat. Dryly richt zich speciaal op kinderen en heeft daarom deze leuke en comfortabele plasbroekjes ontwikkeld. Bekijk hier ons plaswekker ondergoed.

Leuke prints

Om kinderen extra te motiveren en de plaswekkertraining leuker te maken hebben we samen met kinderen de Dryly plasbroekjes ontworpen. Voor zowel jongens als meisjes zijn er sensorbroekjes met en zonder print.

De Dryly plasbroekjes met Wizzu print zijn heel vrolijk en kleurrijk Ze zijn voorzien van Wizzu, de pandabeer die de kinderen helpt tijdens de training.

De Dryly sensorbroekjes zonder print zijn ontwikkeld voor kinderen die het fijn vinden om in sommige situaties wat minder op te vallen. Hoe leuk wij het ook maken, kinderen maken het elkaar niet altijd even gemakkelijk met hun directe vragen en/of opmerkingen. Deze plasbroekjes zijn dus heel geschikt als je kind bijvoorbeeld uit logeren gaat. Voor jongens zijn ze zwart en voor de meiden groen.

Kwaliteit en milieu

Er is niets zo vervelend als plasbroekjes die niet lekker zitten of kriebelen. De Dryly sensorbroekjes zijn gepast door heel veel kinderen met verschillende maten en vormen. Zo zijn wij tot het ideale pasmodel gekomen. De belangrijke productinformatie is aan de binnenkant en achterzijde van het ondergoed geplaatst, zodat je kind geen last heeft van een kriebelend etiketje.

Samen maken we de wereld groener! We gebruiken enkel GOTS gecertificeerd biologisch katoen. Naast dat het minder impact op het milieu heeft, is het ook extra zacht op de huid en ademt het goed.

Wassen

Zeker aan het begin van de plaswekkertraining zal je kind nog veel ongelukjes hebben. Daarom is het goed om meerdere plasbroekjes in huis te hebben. Deze eerste periode gaat natuurlijk gepaard met het draaien van veel wasjes. De Dryly sensorbroekjes kunnen gewassen worden op 60 graden. Ze kunnen ook in de droger. Ons advies is om het gebruik van wasverzachter of chloorhoudende middelen te vermijden.

Maten

De Dryly plasbroekjes zijn verkrijgbaar in alle reguliere maten: 98-104, 110-116, 122-128, 134-140, 146-152 en 158-164. De sensorbroekjes hebben een normale pasvorm.

Bij twijfel is het advies een grotere maat te kiezen. Als je de broekjes thuis past en niet in gebruik neemt kunnen deze via onze klantenservice geruild worden. Onze klantenservice is per mail bereikbaar op klantenservice@dryly.com of per telefoon op werkdagen tussen 10 en 18 uur op 0031 24 808 0226.

3 maanden garantie

In de plasbroekjes zitten sensordraden verwerkt. Daarom is het heel belangrijk het wasvoorschrift goed op te volgen. Aan de binnenkant van de sensorbroekjes vindt je het wasvoorschrift. Deze is ook terug te vinden in de meegeleverde handleiding. Het gebruik en het niet juist naleven van het wasvoorschrift hebben invloed op de kwaliteit en de levensduur van de plasbroekjes. Daarom krijg je 3 maanden garantie op de sensorbroekjes. De Dryly plasbroekjes zijn ook los te bestellen.

 

Bestel jouw Dryly® plasbroekje

Terug naar blog