Verzending

Na het plaatsen van jouw plaswekker of een ander product bij Dryly® ontvang je een e-mail ter bevestiging. Je bestelling kan worden verzonden naar een door jou gekozen adres (thuis, werk, etc.). Het is niet mogelijk om je bestelling te laten bezorgen op een afhaalpunt. Je pakketje zal worden geleverd door een pakketbezorger.

 

Verzendkosten

De kosten voor verzenden zijn €5,- voor bestellingen binnen Nederland en België. Voor bestellingen boven €50,- in Nederland en België is de verzending gratis. Voor alle overige Europese landen geldt een standaard verzendtarief van €9,-.

Levertijden

Heb je jouw bestelling geplaatst op maandag t/m vrijdag voor 17.00 uur? Dan wordt deze binnen 24 uur verstuurd (met uitzondering van feestdagen). Verzenden naar het buitenland kan langer duren. Bestellingen worden in Nederland verstuurd met DPD.

Bestemming  Levertijd
Nederland 1 - 2 werkdagen
België 2 - 3 werkdagen
Rest van Europa 3 - 5 werkdagen
Rest van de wereld 5 - 12 werkdagen

 

Volg je bestelling

Op het moment dat wij jouw bestelling hebben verstuurd ontvang je een e-mail ter bevestiging. Deze e-mail bevat een link om je pakket te volgen. Geen e-mail ontvangen of niet traceerbaar? Neem in dat geval contact op met de klantenservice.

Na het plaatsen van jouw plaswekker of een ander product bij Dryly® ontvang je een e-mail ter bevestiging. Je bestelling kan worden verzonden naar een door jou gekozen adres (thuis, werk, etc.). Het is niet mogelijk om je bestelling te laten bezorgen op een afhaalpunt. Je pakketje zal worden geleverd door een pakketbezorger.

Ik heb de bezorger gemist, wat nu?

Geen zorgen! Dit kan gebeuren, en dat weet de bezorgdienst ook. Indien jij bij jouw bezorgdienst specifieke bezorgvoorkeuren hebt ingevuld, zullen ze deze opvolgen. Is dit niet het geval? Dan zullen ze hoogstwaarschijnlijk jouw pakketje afgeven bij een ophaalpunt bij je in de buurt. Eventueel kunnen ze ook jouw pakketje afgeven aan jouw buren, of kan het zijn dat ze de volgende dag opnieuw het pakketje proberen uit te leveren.

Zie je op jouw track & trace staan dat het pakketje retour gaat naar ons? Neem dan contact op met onze klantenservice, en dan kijken we graag met je mee voor een oplossing!

Indien je weet dat je tijdens het bezorgmoment niet thuis bent, raden we je ook aan om jouw bezorgvoorkeuren voor ons pakketje in te stellen via de track & trace.

 

Bestel jouw Dryly® plaswekker

 • Nooit geweten dat een dryly plaswekker een uitkomst zou zijn! Een wekker in een vorm van een knuffel en niemand ziet dat je een plaswekker in je kamer hebt. Wij bestelde een pakket met 4 onderbroekjes was voordeliger dan los en dan wel helaas Geen vergoeding vanuit de verzekering dacht ik eerst, best een uitgave maar eigenlijk kun je het geld wegstrepen.
  Ilona Meijer
 • Fijn programma! Top systeem voor ons zoontje. Alleen de broekjes vallen best klein en jammer dat wizzu maar 1 wekker geluid heeft. Verder een super programma.
  Rhiannon
 • Verzending duurde wat lang, maar her product is top! Dochter vind het geweldig met de knuffel en de app en is mede daardoor super gemotiveerd!
  Jessica
 • wat een geweldige uitvinding!!! Ik was eerst wantrouwig over de plaswekker maar direct na 1 week gebruik zagen we al vooruitgang. Ondertussen zijn beide zonen zindelijk met de plaswekker van Dryly. Enorme pluspunten voor de leuke methode en speelse aanpak!! Dryly bedankt voor jullie uitvinding.
  Fam. L
 • Onze zoon van 7 plaste elke nacht zoveel in zijn bed dat geen luier het tegenhield. Toen we dryly voorbij zagen komen op Facebook waren we in eerste instantie een beetje sceptisch. Omdat we zo moedeloos werden van de situatie hebben we besloten toch een dryly plaswekker aan te schaffen.
  Danique
 • Na ook een mail gestuurd te hebben naar dryly hebben ze me keurig opgebeld En me door het programma heen geloodst werkt het apparaat nu naar behoren. De telefonische ondersteuning is echt perfect deze man nam alle tijd
  Maximus
 • Het instellen van de dryly was even lastig in het begin omdat hij ons WiFi netwerk telkens niet pakte. Maar na een belletje met de fijne klantenservice werkte het systeem na een reset goed. De app werkt met een beloningssysteem waardoor we enthousiast aan de slag gingen. De eerste nachten kregen we elke nacht 2 tot 3 meldingen van een ongelukje.
  A. Velstra
 • Dochter van 5 was elke nacht nat, daarom ervoor gekozen de dryly te bestellen. De eerste week werd ze ondanks de trilfunctie niet wakker. De 2e week was dit anders en werd ze wel wakker van de wekker en trilfunctie, maar dan in een nat bed. De 3e week werd ze meteen wakker van de wekker zodra er 1 drupje in het broekje zat, daardoor hield ze het op en ging naar de wc.
  C.V.