Retouren

Wij zijn Dryly en zonder het vertrouwen van onze klanten zouden we er niet zijn! Om onze klanten de best mogelijke service te bieden, staat onze klantenservice op werkdagen van 9:00 tot 17:00 voor je klaar. Op deze pagina vind je alles over retouren. De Dryly klantenservice is gepassioneerd ouders en verzorgers zo goed mogelijk te ondersteunen bij een vraag of klacht.

Heb je een vraag of klacht? Wij helpen je graag verder. Bel of mail onze klantenservice.

Retourneren

Na ontvangst heb je een bedenktermijn van 14 dagen om je ongebruikte aankoop terug te sturen naar Dryly. Indien de 14 dagen verstreken zijn, kunnen wij je helaas geen terugbetaling aanbieden.

Retourkosten zijn voor eigen rekening. Bij een omruiling sturen wij de vervangende producten gratis naar je op.

Mogelijke reden voor retouren:

Verkeerde maat broekjes

Heb je een bestelling ontvangen en kom je er achter dat het plaswekkerbroekje niet helemaal goed past? Vanwege hygiënische redenen kunnen wij geen gedragen broekjes accepteren. Als het Dryly broekje ongedragen is, kan je contact opnemen met onze klantenservice. Wij geven je een retournummer en sturen je zo spoedig mogelijk de juiste maat toe!

Fout in ontvangen bestelling

Is er iets niet helemaal goed in de ontvangen bestelling? Heb je de verkeerde maat Dryly broekjes van ons ontvangen of mist er iets? Wij streven naar perfectie! Neem contact met ons op en we helpen je graag verder. Als we je vragen iets terug te sturen door een fout bij het inpakken, zullen wij de verzendkosten altijd vergoeden.

Probleem met de Dryly plaswekker

Wij zijn trots op onze plaswekker en helpen kinderen op een leuke manier droog te worden. Het kan altijd gebeuren dat je problemen ondervindt met een onderdeel van de plaswekker. Wij staan op werkdagen van 9:00 tot 17:00 voor je klaar om je tips te geven voor een fijne ervaring.

Als wij tot de conclusie komen dat een onderdeel van de plaswekker binnen de garantietermijn niet functioneert, dan zullen we je een omruiling aanbieden. Het defecte onderdeel ontvangen wij graag terug zodat wij kunnen leren om toekomstige gebruikers een nog betere ervaring te geven. Wij vergoeden de verzendkosten.

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte te stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Daarnaast kan het zijn dat een eventuele korting, van bijvoorbeeld een samengesteld pakket of kortingsstaffel vervalt.

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u op hoge uitzondering anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

Ons retouradres

Dryly B.V.
Ambachtweg 2
5731AG, Mierlo
Nederland

U bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Download retourformulier

Contactformulier

 • Nooit geweten dat een dryly plaswekker een uitkomst zou zijn! Een wekker in een vorm van een knuffel en niemand ziet dat je een plaswekker in je kamer hebt. Wij bestelde een pakket met 4 onderbroekjes was voordeliger dan los en dan wel helaas Geen vergoeding vanuit de verzekering dacht ik eerst, best een uitgave maar eigenlijk kun je het geld wegstrepen.
  Ilona Meijer
 • Fijn programma! Top systeem voor ons zoontje. Alleen de broekjes vallen best klein en jammer dat wizzu maar 1 wekker geluid heeft. Verder een super programma.
  Rhiannon
 • Verzending duurde wat lang, maar her product is top! Dochter vind het geweldig met de knuffel en de app en is mede daardoor super gemotiveerd!
  Jessica
 • wat een geweldige uitvinding!!! Ik was eerst wantrouwig over de plaswekker maar direct na 1 week gebruik zagen we al vooruitgang. Ondertussen zijn beide zonen zindelijk met de plaswekker van Dryly. Enorme pluspunten voor de leuke methode en speelse aanpak!! Dryly bedankt voor jullie uitvinding.
  Fam. L
 • Onze zoon van 7 plaste elke nacht zoveel in zijn bed dat geen luier het tegenhield. Toen we dryly voorbij zagen komen op Facebook waren we in eerste instantie een beetje sceptisch. Omdat we zo moedeloos werden van de situatie hebben we besloten toch een dryly plaswekker aan te schaffen.
  Danique
 • Na ook een mail gestuurd te hebben naar dryly hebben ze me keurig opgebeld En me door het programma heen geloodst werkt het apparaat nu naar behoren. De telefonische ondersteuning is echt perfect deze man nam alle tijd
  Maximus
 • Het instellen van de dryly was even lastig in het begin omdat hij ons WiFi netwerk telkens niet pakte. Maar na een belletje met de fijne klantenservice werkte het systeem na een reset goed. De app werkt met een beloningssysteem waardoor we enthousiast aan de slag gingen. De eerste nachten kregen we elke nacht 2 tot 3 meldingen van een ongelukje.
  A. Velstra
 • Dochter van 5 was elke nacht nat, daarom ervoor gekozen de dryly te bestellen. De eerste week werd ze ondanks de trilfunctie niet wakker. De 2e week was dit anders en werd ze wel wakker van de wekker en trilfunctie, maar dan in een nat bed. De 3e week werd ze meteen wakker van de wekker zodra er 1 drupje in het broekje zat, daardoor hield ze het op en ging naar de wc.
  C.V.