Plaswekker app

Het unieke aan de Dryly® plaswekker is de Dryly plaswekker app. Deze is uitsluitend te installeren in combinatie met de Dryly® plaswekkers. De Dryly app communiceert met de Dryly plaswekker. Hierdoor biedt deze verschillende voordelen voor de plaswekkertraining.

 

 

Notificaties

Ontvang een melding

De Dryly app geeft een melding als je kind een ongelukje heeft. Zo weet je meteen als je kind een ongelukje heeft en kun je je kind helpen naar de wc te gaan en hem motiveren de plaswekkertraining goed te doorlopen.

Plaswekker gegevens

Dashboard met statistieken

Verder houdt de app ieder ongelukje bij, zodat de ouder een goed overzicht heeft van de frequentie en de momenten van het bedplassen. In dit dashboard vind je alle statistieken van eventuele ongelukjes. Een handig middel dus om inzicht te krijgen in het plasgedrag van je kind. Dit heb je ook nodig voor een bezoek aan een arts.

Jouw eigen avatar

Customize jouw Wizzu

De zindelijkheidstraining app verhoogt de betrokkenheid en motiveert het kind door het punten te laten verdienen gedurende de training. Met deze punten kan het kind de vituele Wizzu aankleden met mooie gadgets. Je kind krijgt niet alleen punten bij een droge nacht maar ook voor het goed doorlopen van de stappen bij het naar bed gaan of van de stappen bij een ongelukje. Zo motiveert de app je kind tijdens de training. De app neemt jou en je kind dus op een leuke en speelse manier mee op avontuur naar droge nachten.

Download app

Download Dryly app

Je kunt voor de zindelijkheidstraining app ook andere mensen uitnodigen, bijvoorbeeld voor als je kind uit logeren gaat. Zo is je kind altijd ondersteund! De zindelijkheidstraining app (mobiele applicatie) is te verkrijgen in de App Store en in de Google Play Store. Klik op de onderstaande buttons om de Dryly® app te downloaden. Wanneer je de Dryly app hebt gedownload en de plaswekker hebt besteld kan je starten met het instellen en het in gebruik nemen van ons systeem.

 • Instellingen wijzigen in de Dryly® plaswekker app

  Ben je in het bezit van een Dryly® plaswekker en heb je onze mobiele applicatie al geïnstalleerd? Dan kan je de mobiele Dryly app instellen of instellingen wijzigen als je dit al eerder gedaan had in onze zindelijkheidstraining app. Bekijk hier enkele instructievideo’s om instellingen te wijzigen of om juist een nieuw kind toe te voegen.

  Bekijk app instellingen 
 • Dryly® Plaswekker

  De Dryly® plaswekker is een wetenschappelijk bewezen methode om jouw kind te helpen om op een leuke manier van het bedplassen af te komen. De plaswekker van Dryly® is geschikt voor kinderen van 3 tot 14 jaar oud. Benieuwd hoe Dryly® jou verder kan helpen? Bestel dan een van onze plaswekkers of neem contact op met een van onze medewerkers.

  Bestel je plaswekker 
 • Nooit geweten dat een dryly plaswekker een uitkomst zou zijn! Een wekker in een vorm van een knuffel en niemand ziet dat je een plaswekker in je kamer hebt. Wij bestelde een pakket met 4 onderbroekjes was voordeliger dan los en dan wel helaas Geen vergoeding vanuit de verzekering dacht ik eerst, best een uitgave maar eigenlijk kun je het geld wegstrepen.
  Ilona Meijer
 • Fijn programma! Top systeem voor ons zoontje. Alleen de broekjes vallen best klein en jammer dat wizzu maar 1 wekker geluid heeft. Verder een super programma.
  Rhiannon
 • Verzending duurde wat lang, maar her product is top! Dochter vind het geweldig met de knuffel en de app en is mede daardoor super gemotiveerd!
  Jessica
 • wat een geweldige uitvinding!!! Ik was eerst wantrouwig over de plaswekker maar direct na 1 week gebruik zagen we al vooruitgang. Ondertussen zijn beide zonen zindelijk met de plaswekker van Dryly. Enorme pluspunten voor de leuke methode en speelse aanpak!! Dryly bedankt voor jullie uitvinding.
  Fam. L
 • Onze zoon van 7 plaste elke nacht zoveel in zijn bed dat geen luier het tegenhield. Toen we dryly voorbij zagen komen op Facebook waren we in eerste instantie een beetje sceptisch. Omdat we zo moedeloos werden van de situatie hebben we besloten toch een dryly plaswekker aan te schaffen.
  Danique
 • Na ook een mail gestuurd te hebben naar dryly hebben ze me keurig opgebeld En me door het programma heen geloodst werkt het apparaat nu naar behoren. De telefonische ondersteuning is echt perfect deze man nam alle tijd
  Maximus
 • Het instellen van de dryly was even lastig in het begin omdat hij ons WiFi netwerk telkens niet pakte. Maar na een belletje met de fijne klantenservice werkte het systeem na een reset goed. De app werkt met een beloningssysteem waardoor we enthousiast aan de slag gingen. De eerste nachten kregen we elke nacht 2 tot 3 meldingen van een ongelukje.
  A. Velstra
 • Dochter van 5 was elke nacht nat, daarom ervoor gekozen de dryly te bestellen. De eerste week werd ze ondanks de trilfunctie niet wakker. De 2e week was dit anders en werd ze wel wakker van de wekker en trilfunctie, maar dan in een nat bed. De 3e week werd ze meteen wakker van de wekker zodra er 1 drupje in het broekje zat, daardoor hield ze het op en ging naar de wc.
  C.V.