Black Friday actie! GRATIS sensorbroekje (t.w.v. €22 ,-) bij ieder pakket

Neem contact
met ons op

Heb je vragen over onze producten of over onze service? Of wil je graag meer weten over onze producten? Neem dan contact met ons op of bekijk eerst onze veelgestelde vragen! Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 10:00 tot 17:00 uur.

Adresgegevens

Dryly®
Ambachtweg 2
5731 AG Mierlo

E-mail: [email protected]  – vermeld je bestelnummer
Tel: 085 106 0377  – houd je bestelnummer bij de hand

KVK: 74009249
BTW-nr.: NL859742192B01

Social media

Neem contact met ons op

Onze visie

Dryly® ziet dat veel kinderen onnodig last hebben van bedplassen. Vooral bij kinderen tussen de 6 en 12 zien wij vaak dat het een grote impact heeft op de geestelijke gesteldheid van zowel kind als ouder. Kinderen worden onzeker en durven niet meer naar logeerpartijtjes.

Meestal horen wij van ouders dat ze denken dat ‘het erbij hoort’ of dat ‘het nou eenmaal gebeurt’. Omdat er over bedplassen minder vrijelijk wordt gesproken, hebben ouders vaak het idee dat ze de enige zijn met het probleem terwijl het tegendeel waar is. Ruim 10% van kinderen tussen 6 en 12 jaar plast weleens in bed! Ook realiseren ze zich niet dat voor de meeste kinderen de plaswekker een effectieve oplossing is dat wetenschappelijk is bewezen

Wij brengen hier verandering in! Met onze taboedoorbrekende aanpak gaan wij vanuit een positieve invalshoek met ouder en kind aan de slag. Het kind gaat op avontuur met Wizzu en wordt gestimuleerd om zich aan bepaalde routines te houden. De ouder krijgt praktische tips om het bedplassen effectief aan te pakken zonder dat het kind zich gestraft voelt!

Wizzu-panda-dryly

Over ons