Bedplassen kind 9 jaar

Bedplassen kind 9 jaar is vaak een gevoelig probleem waarbij een hoop emotie en frustratie van het kind komt kijken. Het kind schaamt zich wellicht voor vriendjes of vriendinnetjes, is onzeker en wil niet uit logeren. Iets wat geen enkele ouder wenst voor zijn of haar kind.  De Dryly plaswekker kind 9 jaar kan uw kind op een positieve en stimulerende manier helpen van het bedplassen af te komen. Zodat het kind straks weer zorgeloos en zonder nachtelijke ongelukjes kan doen en laten waar het zin in heeft.

 

 

Bedplassen kind 9 jaar

Als een kind van 5 jaar of ouder ’s nachts zijn of haar plas niet kan ophouden dan wordt gesproken van bedplassen. Kinderen die in bed plassen merken ’s nachts niet dat ze moeten plassen. Ze hebben dit nog niet geleerd. Bedplassen kind 9 jaar doet het kind niet met opzet en komt niet door te veel drinken of te diep slapen. Er zijn verschillende methoden om het bedplassen aan te passen waarvan plaswekker kind 9 jaar een effectieve is gebleken.

Voor elke methode is het belangrijk dat je kind overdag goed drinkt, normaal plast en normale ontlasting heeft (dagelijks poept). Als er overdag problemen zijn met plassen en poepen is het beter om dat eerst op te lossen. Pas als dit opgelost is, is het advies het probleem bedplassen kind 9 jaar aan te pakken en dus met een plaswekker kind 9 jaar aan te vangen.

Plaswekkermethode

Het kind krijgt een broekje dat in verbinding staat met een wekker. Zodra het broekje nat wordt, gaat de wekker af. Het kind wordt wakker en kan naar de wc gaan om verder te plassen. Zo kan een plaswekker kind 9 jaar het probleem bedplassen kind 9 jaar verhelpen. Door gebruik van de Dryly plaswekker is 93% binnen 6 tot 8 weken zindelijk.

Dryly Plaswekker kind 9 jaar

Bedplassen kind 9 jaar is een probleem dat regelmatig voorkomt bij kinderen van deze leeftijd. De Dryly plaswekker kind 9 jaar met zijn unieke positieve benadering kan de uitkomst bieden voor het bedplasprobleem. De bijgeleverde panda Wizzu, die lawaai maakt op het moment dat het kind in bed plast, geeft het kind het gevoel het samen te doen. Als het kind de panda Wizzu knuffelt stopt het geluid en kan het kind op de wc verder plassen. De wizzu geeft het kind het vertrouwen samen te werken aan een oplossing voor het bedplassen.

Ook de Dryly plaswekker app maakt de Dryly plaswekker kind 9 jaar uniek. In de app kunnen kinderen de virtuele panda Wizzu aankleden met gave gadgets en accessoires die ze kunnen verdienen door de juiste bedrituelen te doorlopen die op hun beurt weer helpen bij het oplossen van het probleem  bedplassen kind 9 jaar. Dit werkt stimulerend. Ouders kunnen in de Dryly plaswekker app precies zien wanneer en hoe laat het kind per dag heeft geplast in bed. Handig voor bijvoorbeeld een gesprek met een arts.

De Dryly plaswekker kind 9 jaar is verkrijgbaar in 3 pakketten. Pakket Star bevat twee Dryly plaswekkerbroekjes met neutrale kleuren en Wizzu de pandabeer. Uiteraard bevat dit pakket ook de zender, ontvanger en oplader zodat je meteen aan de slag kunt. De plaswekker app kun je downloaden in de appstore. Plast je kind vaker in bed dan biedt pakket Hero met als met een extra broekje de uitkomst. Bij meerdere ongelukjes per week adviseren we pakket Superhero omdat hier maar liefst 4 plaswekkerbroekjes en een matrasbeschermer bij worden geleverd. Wacht dus niet langer en bestel nu de Dryly plaswekker om een einde te maken aan het probleem bedplassen kind 9 jaar. Wij bieden je alle hulp!