Bedplassen kind 4 jaar

De plaswekker is wetenschappelijk bewezen de meest effectieve methode tegen bedplassen kind 4 jaar. De plaswekker leert je kind wakker te worden van een volle blaas. Onze missie is om kinderen en hun ouders op een positieve en leuke manier te helpen bij het oplossen van bed plas problemen. Met de Dryly plaswekker kind 4 jaar kun je bedplassen effectief aanpakken. Onze plaswekkermethode combineert plezier en effectiviteit.

 

kind-slapen_600x600

 

Bedplassen kind 4 jaar effectief aanpakken met Dryly

Als je kind gaat slapen trekt deze een speciaal Dryly broekje aan. Deze hebben we in leuke en fijn zittende modellen gemaakt, zodat je kind deze met plezier aantrekt. Op het ondergoed wordt de zender van de Dryly plaswekker kind 4 jaar vastgeklikt. De zender detecteert vocht en communiceert met de ontvanger. Deze zit in een leuke en lieve pandabeer knuffel, Wizzu.

Als je samen met je kind de Dryly methode volgt krijgt je kind in de Dryly app munten. Hiermee koop je leuke accessoires waarmee een digitale Wizzu gepersonaliseerd kan worden. Met de Dryly app heb je als ouder direct inzicht in het bedplasgedrag van je kind. Ook zie je het exacte tijdstip waarop je kind ’s nachts in bed plast. Dryly maakt het leuker en gemakkelijker het probleem bedplassen kind 4 jaar op te lossen.

Waarom Dryly?

Waarom zou je Dryly plaswekker kind 4 jaar kiezen? Dryly neemt jou en je kind mee op avontuur naar droge nachten.

We staan voor:

 • Een positieve aanpak
 • Kinderen op een leuke manier motiveren
 • Inzicht geven in het plasgedrag
 • Vergroten van het zelfvertrouwen
 • Je kind wordt gesteund door Wizzu de pandabeer
 • Vergoed door de meeste zorgverzekeraars

Pak bedplassen kind 4 jaar dus nu effectief aan met Dryly

Wizzu

Wizzu is het lieve vriendje voor jouw kind. De ontvanger van de Dryly plaswekkker kind 4 jaar gaat in de rug van Wizzu. Als jouw kind een ongelukje heeft, maakt Wizzu hem/haar wakker. Wizzu wordt het maatje van je kind. Je kind staat er niet alleen voor. Samen gaan Wizzu en je kind op weg naar droge nachten. Wizzu geeft je kind het vertrouwen dat je kind het kan.  Wizzu de pandabeer speelt ook een hele belangrijke rol in de Dryly app. Als je kind goed zijn/haar best doet tijdens de training bedplassen kind 4 jaar verdient je kind munten in de app waarmee zij/zij een virtuele Wizzu kan aankleden met gave gadgets.

Broekjes en matrasbeschermer

De Dryly broekjes zijn gemaakt van biologisch katoen en hebben een perfecte pasvorm. De vrolijke printjes zijn samen met kinderen ontwikkeld.

De broekjes kunnen gewassen worden op 60 graden, ook kunnen ze in de droger. We hebben ook neutrale broekjes voor bijvoorbeeld logeerpartijtjes. De broekjes zijn beschikbaar in de maten 98 tot en met 164.

Je kunt bij de Dryly plaswekker kind 4 jaar ook een matrasbeschermer bestellen. De matrasbeschermer leg je onder het hoeslaken ter bescherming van je matras. Dit voorkomt vlekken en nare geurtjes. Zo maken we het zo gemakkelijk mogelijk om het probleem bedplassen kind 4 jaar aan te pakken.

We helpen je

Bedplassen kind 4 jaar is een probleem dat vaak al langer aanwezig is. Soms kun je wel een steuntje in de rug gebruiken. Je kunt met al je vragen bij ons terecht van 10.00 tot 18.00 uur via 0031 24 808 02 26 of klantenservice@dryly.com. En we kunnen je ook tips geven als er geen vooruitgang geboekt wordt of als je kind lastig wakker wordt van de plaswekker kind 4 jaar in de nacht. Schroom dus niet om ons te bellen. Wij staan naast jullie, met positieve en leuke producten, maar ook hulp, adviezen en tips.

 • Nooit geweten dat een dryly plaswekker een uitkomst zou zijn! Een wekker in een vorm van een knuffel en niemand ziet dat je een plaswekker in je kamer hebt. Wij bestelde een pakket met 4 onderbroekjes was voordeliger dan los en dan wel helaas Geen vergoeding vanuit de verzekering dacht ik eerst, best een uitgave maar eigenlijk kun je het geld wegstrepen.
  Ilona Meijer
 • Fijn programma! Top systeem voor ons zoontje. Alleen de broekjes vallen best klein en jammer dat wizzu maar 1 wekker geluid heeft. Verder een super programma.
  Rhiannon
 • Verzending duurde wat lang, maar her product is top! Dochter vind het geweldig met de knuffel en de app en is mede daardoor super gemotiveerd!
  Jessica
 • wat een geweldige uitvinding!!! Ik was eerst wantrouwig over de plaswekker maar direct na 1 week gebruik zagen we al vooruitgang. Ondertussen zijn beide zonen zindelijk met de plaswekker van Dryly. Enorme pluspunten voor de leuke methode en speelse aanpak!! Dryly bedankt voor jullie uitvinding.
  Fam. L
 • Onze zoon van 7 plaste elke nacht zoveel in zijn bed dat geen luier het tegenhield. Toen we dryly voorbij zagen komen op Facebook waren we in eerste instantie een beetje sceptisch. Omdat we zo moedeloos werden van de situatie hebben we besloten toch een dryly plaswekker aan te schaffen.
  Danique
 • Na ook een mail gestuurd te hebben naar dryly hebben ze me keurig opgebeld En me door het programma heen geloodst werkt het apparaat nu naar behoren. De telefonische ondersteuning is echt perfect deze man nam alle tijd
  Maximus
 • Het instellen van de dryly was even lastig in het begin omdat hij ons WiFi netwerk telkens niet pakte. Maar na een belletje met de fijne klantenservice werkte het systeem na een reset goed. De app werkt met een beloningssysteem waardoor we enthousiast aan de slag gingen. De eerste nachten kregen we elke nacht 2 tot 3 meldingen van een ongelukje.
  A. Velstra
 • Dochter van 5 was elke nacht nat, daarom ervoor gekozen de dryly te bestellen. De eerste week werd ze ondanks de trilfunctie niet wakker. De 2e week was dit anders en werd ze wel wakker van de wekker en trilfunctie, maar dan in een nat bed. De 3e week werd ze meteen wakker van de wekker zodra er 1 drupje in het broekje zat, daardoor hield ze het op en ging naar de wc.
  C.V.