Beste plaswekker - Dryly®

Beste plaswekker

Bedplassen is een vervelend probleem want in de ochtend wakker worden in een nat bed is geen pretje. Daarnaast zijn de psychologische gevolgen voor je kind ook niet misselijk. Je kind kan onzeker worden of een negatief zelfbeeld ontwikkelen. Dat is iets dat je absoluut wilt voorkomen!

Wanneer je kind regelmatig in bed plast is de plaswekker de meest effectieve methode tegen bedplassen. Gemiddeld zijn kinderen binnen 3 maanden droog. Er zijn een aantal plaswekkers te koop; maar wat is nou de beste plaswekker?

Het is afhankelijk van wat je zoekt wat de beste plaswekker is. De beste plaswekker kan dus per persoon verschillen. Wij hebben de Dryly® plaswekker ontwikkeld met het doel om kinderen en ouders echt te helpen. Wij geloven dat de beste plaswekker kinderen en ouders op een leuke manier moet helpen en vooral moet motiveren. Motivatie van ouder en kind is de belangrijkste factor voor het slagen van de plaswekker training.

 

 

De Dryly® plaswekker methode heeft een training ontwikkeld waarbij ouders en kind worden ondersteund bij het volgen van processen. Op de website van plaswekkervergelijker en de website van bedwettingalarm is de Dryly® plaswekker uitgeroepen tot de beste plaswekker. Daar zijn we heel erg trots op! Gebruikers vinden de Dryly® plaswekker de beste plaswekker vanwege de gebruiksvriendelijkheid, de moderne uitstraling, de motiverende werking voor het kind, het inzicht in het gedrag van het kind en de prijs/kwaliteit verhouding. Hieronder lichten we deze categorieën toe.

Bestel nu jouw Dryly® Plaswekker

Gebruiksvriendelijkheid: Dryly® is uitgeroepen tot de beste plaswekker op het gebied van de gebruiksvriendelijkheid omdat de plaswekker heel makkelijk te installeren is. Door de moderne technologie ben je binnen 2 minuten ready to go! Gebruikers ervaren het installatieproces als heel prettig en er hangt gelijk een positieve stemming omheen. Je maakt gelijk kennis met Wizzu de panda en je kind krijgt er gelijk zin in!

Moderne uitstraling: Dryly® krijgt van gebruikers de meeste sterren voor de meest moderne plaswekker. Hiermee zijn we de beste en moderne plaswekker in deze categorie. De Dryly® plaswekker is ontwikkeld om het proces van zindelijk te worden zo leuk mogelijk te maken. De pret begint al als de doos binnenkomt; een fantastisch mooie en moderne doos, waar je spontaan vrolijk van wordt. De broekjes zijn samen met kinderen ontwikkeld. Wij hebben volledig naar hun keuze geluisterd en zo komt het ook dat kinderen gelijk vrolijk worden van onze broekjes.

 

 

Motiverende werking voor het kind: onze klanten geven ons de beste waardering op dit punt. Dryly® is volgens de gebruikers ook op dit punt de beste plaswekker. Kinderen worden direct meegetrokken in het verhaal van Wizzu de panda. Als je begint met de Dryly® plaswekker dan meld je je aan bij de app. In de app kan je kind punten verdienen als iedere dag de juiste stappen worden doorlopen. Iedere dag ontvangt te kind punten waarmee Wizzu kan worden aangekleed en versierd kan worden met coole gadgets. Het is iedere avond weer dolle pret om Wizzu er anders uit te laten zien.

Inzicht in het gedrag: Dryly® is de beste plaswekker als het gaat om het inzicht geven in het gedrag van kinderen. Iedere keer als je kind in bed plas krijg je hiervan een melding in de app. Op die manier zie je precies wanneer er geplast is en kun je eventuele patronen zien. Ook kun je deze informatie delen met je huisarts of uroloog.

Prijs kwaliteit verhouding: we zijn er heel trots op dat we in deze categorie als beste plaswekker worden ervaren door onze klanten. De Dryly® plaswekker is iets duurder dan die van andere aanbieders. Dus we zijn heel blij dat mensen ook onze toegevoegde waarde als heel positief ervaren.

We hopen dat ook jij snel deze positieve ervaring kunt meemaken en dat we ook voor jou de beste plaswekker zijn!

Terug naar blog