Dryly® plaswekker mee uit logeren - Dryly®

Dryly® plaswekker mee uit logeren

Uit logeren gaan is altijd een leuke aangelegenheid en Wizzu wordt daar graag bij uitgenodigd!

De Dryly® plaswekker is uitermate geschikt om mee uit logeren te nemen. Afhankelijk van je behoefte kan je het systeem in de ‘online mode’ of ‘offline mode’ gebruiken. In de ‘online mode’ kan je zelfs tijdelijk toegang verlenen aan de volwassene die je kind ontvangt zodat die een berichtje ontvangt! Ook kan je dan een extra discreet alarmgeluid instellen.

Hieronder helpen we je een keuze te maken voor de aanpak die het beste past bij de situatie!

Kort over de offline en online mode

Wij adviseren de plaswekker zoveel mogelijk in de online mode te gebruiken omdat je dan optimaal gebruik maakt van functionaliteiten zoals het ontvangen van een alarmnotificatie bij een ongelukje, inzicht in batterijstanden en automatische plaskalenderregistratie.

Als de plaswekker ontvanger verbinding kan maken met het opgeslagen wifinetwerk, gaat deze in de online mode. De ontvanger staat via het internet in verbinding met de Dryly® plaswekker app. Als er een ongelukje gebeurt, stuurt deze via het internet een notificatie naar de Dryly® app en kan je je kind ondersteunen.

Wanneer de ontvanger in een omgeving aan wordt gezet waar het opgeslagen wifinetwerk niet kan worden gevonden, gaat de ontvanger in de offline mode. In deze mode heeft de ontvanger geen verbinding met het internet of de Dryly® app. Als er een ongelukje gebeurt, gaat het alarm van de ontvanger af en ontvang je geen bericht.

 

 

Uit logeren

Als Wizzu mee uit logeren gaat, kan je het systeem op meerdere manieren opzetten. Het is altijd belangrijk dat je kind de ontvanger, de zender, het ondergoed en eventueel Wizzu de pandabeer meeneemt.

Offline mode

Dit is de meest eenvoudige manier waar je niet met het wifinetwerk hoeft te verbinden.

 • Zorg dat de ontvanger binnen drie meter van het bed staat
 • Zet de ontvanger aan
 • Controleer dat het geluid aanstaat (schakelaar helemaal naar rechts)
 • Lekker slapen

Het voordeel is dat je niet in de weer hoeft met wifiwachtwoorden. Een nadeel is dat de volwassene bij een ongelukje niet op de hoogte wordt gebracht. Ook kan je het alarm niet op een discretere manier af laten gaan. Meer informatie hierover lees je bij ‘online mode’.

 

 

Online mode

Je kan de ontvanger ook koppelen met het thuisnetwerk van het huis waar je kindje uit logeren gaat. Hiervoor is het belangrijk dat je de ontvanger van wifinetwerk laat veranderen. Als je wil kan je de volwassene die je kind uit logeren krijgt, uitnodigen in de Dryly® app. Hierdoor krijgt deze (tijdelijk) toegang tot je gezin en ontvangt deze een notificatie als er een ongelukje gebeurt.

Zo verander je de ontvanger van wifinetwerk:

 • Ga naar ‘Mijn Wizzu’s’ in het hamburgermenu linksboven
 • Selecteer de ontvanger waarvan je het wifinetwerk wil verwijderen en druk op ‘Verwijderen’
 • Nu kan je de ontvanger op het nieuwe wifinetwerk koppelen door op ‘Koppelen’ te drukken
 • Op een moment wordt gevraagd met het ‘Wizzu wifinetwerk’ te verbinden. Zo kan je de ontvanger laten weten welk wifinetwerk en wachtwoord het moet gebruiken.
 • Let op dat je de ontvanger eerst uit zet en daarna weer aan. Hierdoor gaat de ontvanger voor enkele minuten in de ‘koppelmode’

Zo nodig je iemand (tijdelijk) uit tot je gezin:

 • Ga naar ‘Instellingen’ in het hamburgermenu linksboven.
 • Druk op ‘Ouder uitnodigen’
 • Voer naam en e-mailadres. Als je de volwassene ‘beheerder’ maakt, heeft deze toegang tot functionaliteiten als het ‘Dashboard’
 • De volwassene ontvangt nu een email met de uitnodiging
 • Nadat de Dryly® app is gedownload (Android of iOS) maakt de volwassene een account aan
 • De volwassene kan nu op de uitnodiging drukken om toegelaten te worden tot het gezin
 • Let op dat je het alarm in je eigen Dryly® app op stil zet als je kind uit logeren is.
 • Na het logeerpartijtje kan je bij ‘Instellingen’ de toegang van de volwassene weer verwijderen.

Wij hebben een handige instructievideo gemaakt als je er niet uitkomt!

Uit logeren met het standaard alarmgeluid

Je kan de ontvanger op de ‘standaard’ manier gebruiken zoals je dit thuis ook doet. Als er een ongelukje gebeurt, gaat het alarm van de ontvanger af en stuurt deze een bericht naar de Dryly® app. Je kunt de Dryly plaswekker mee uit logeren nemen voor een gerust gevoel.

 

 

Dryly plaswekker mee uit logeren met een extra discreet alarm

Zoals je inmiddels waarschijnlijk hebt meegemaakt kan het alarm in de ontvanger best wat geluid produceren. Meestal is dit goed, maar misschien vindt je kindje het wat minder fijn als die uit logeren gaat in een vreemd huis met vriendjes en/of vriendinnetjes. Als je kind geen diepe slaper is kan onderstaande net dat extra beetje ontspanning geven.

Voor deze manier heb je een extra toestel of tablet nodig met internet- of wifiverbinding.

 • Installeer de Dryly® app
 • Vervolgens kan je inloggen met een bestaand (ouder) account of je kan een eigen account voor je kind aanmaken
 • Vergeet bij het aanmaken van een account voor je kind niet hem of haar uit te nodigen tot het gezin
 • Zet de ontvanger op de ‘stille mode’ door de schakelaar in het midden te zetten
 • Als er een ongelukje gebeurt, gaat het alarm van de ontvanger niet af, maar stuurt deze wel een bericht naar alle actieve toestellen in het ‘gezin’. Het toestel van je kind ontvangt het bericht ook en zal het alarmgeluid afspelen

Het alarmgeluid van een telefoon zal een stuk minder luid zijn dan het alarmgeluid van de ontvanger.

Heb je aanvullende vragen? Wij zijn er voor je! Neem binnen openingstijden gerust contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen als je ergens tegenaan loopt.

 

Bestel jouw Dryly® plaswekker

Terug naar blog