Bedplassen kind 11 jaar

De plaswekker is wetenschappelijk bewezen de meest effectieve methode tegen bedplassen kind 11 jaar. De plaswekker leert je kind wakker te worden van een volle blaas. Onze missie is om kinderen en hun ouders op een positieve en leuke manier te helpen bij het oplossen van bed plas problemen. Met de Dryly plaswekker kind 11 jaar kun je bedplassen effectief aanpakken. Onze plaswekkermethode combineert plezier en effectiviteit.

 

 

Bedplassen kind 11 jaar effectief aanpakken met de Dryly plaswekker

Als je kind gaat slapen trekt deze een speciaal Dryly broekje aan. Deze hebben we in leuke en fijn zittende modellen gemaakt, zodat je kind deze met plezier aantrekt. Op het ondergoed wordt de zender van de Dryly plaswekker kind 11 jaar vastgeklikt. De zender detecteert vocht en communiceert met de ontvanger. Deze zit in een leuke en lieve pandabeer knuffel, Wizzu.

Als je samen met je kind de Dryly methode volgt krijgt je kind in de Dryly app munten. Hiermee koop je leuke accessoires waarmee een digitale Wizzu gepersonaliseerd kan worden. Met de Dryly app heb je als ouder direct inzicht in het bedplasgedrag van je kind. Ook zie je het exacte tijdstip waarop je kind ’s nachts in bed plast. Dryly maakt het leuker en gemakkelijker het probleem bedplassen kind 11 jaar op te lossen.

Waarom de Dryly plaswekker?

Waarom zou je Dryly plaswekker kind 11 jaar kiezen? Dryly neemt jou en je kind mee op avontuur naar droge nachten.

We staan voor:

  • Een positieve aanpak
  • Kinderen op een leuke manier motiveren
  • Inzicht geven in het plasgedrag
  • Vergroten van het zelfvertrouwen
  • Je kind wordt gesteund door Wizzu de pandabeer
  • Vergoed door de meeste zorgverzekeraars

Pak bedplassen kind 11 jaar dus nu effectief aan met de Dryly plaswekker93% van onze gebruikers in binnen 8 weken droog!

Wizzu

Wizzu is het lieve vriendje voor jouw kind. De ontvanger van de Dryly plaswekkker kind 11 jaar gaat in de rug van Wizzu. Als jouw kind een ongelukje heeft, maakt Wizzu hem/haar wakker. Wizzu wordt het maatje van je kind. Je kind staat er niet alleen voor. Samen gaan Wizzu en je kind op weg naar droge nachten. Wizzu geeft je kind het vertrouwen dat je kind het kan.  Wizzu de pandabeer speelt ook een hele belangrijke rol in de Dryly app. Als je kind goed zijn/haar best doet tijdens de training bedplassen kind 11 jaar verdient je kind munten in de app waarmee zij/zij een virtuele Wizzu kan aankleden met gave gadgets.

Plaswekkerbroekjes en matrasbeschermer

De Dryly plaswekkerbroekjes zijn gemaakt van biologisch katoen en hebben een perfecte pasvorm. De vrolijke printjes zijn samen met kinderen ontwikkeld.

De broekjes kunnen gewassen worden op 60 graden, ook kunnen ze in de droger. We hebben ook neutrale broekjes voor bijvoorbeeld logeerpartijtjes. De broekjes zijn beschikbaar in de maten 98 tot en met 164.

Je kunt bij de Dryly plaswekker kind 11 jaar ook een matrasbeschermer bestellen. De matrasbeschermer leg je onder het hoeslaken ter bescherming van je matras. Dit voorkomt vlekken en nare geurtjes. Zo maken we het zo gemakkelijk mogelijk om het probleem bedplassen kind 11 jaar aan te pakken.

We helpen je graag

Bedplassen kind 11 jaar is een probleem dat vaak al langer aanwezig is. Soms kun je wel een steuntje in de rug gebruiken. Je kunt met al je vragen bij ons terecht van 9.00 tot 18.00 uur via 085-13034345 of klantenservice@dryly.com. En we kunnen je ook tips geven als er geen vooruitgang geboekt wordt of als je kind lastig wakker wordt van de plaswekker kind 11 jaar in de nacht. Schroom dus niet om ons te bellen. Wij staan naast jullie, met positieve en leuke producten, maar ook hulp, adviezen en tips.