Bedplassen kind 12 jaar

Bedplassen kind 12 jaar wordt vanaf dat uw kind 12 jaar  is best een lastig probleem. Dit is de leeftijd waarin het kind het misschien best leuk vindt om eens bij een vriendje of vriendinnetje te slapen. Maar ja, die luier hè. Het kind begint zicht te schamen ervoor. Om snel en effectief van het bedplassen af te komen kan Dryly plaswekker 12 jaar de oplossing bieden. Van alle kinderen die gebruik maken van de Dryly® plaswekker is maar liefst 93% ‘s nachts zindelijk binnen 6-8 weken. Dryly, het leukste avontuur tegen bedplassen!

 

 

Bedplassen is geen ziekte

Bedplassen is geen ziekte. Het is in bijna alle gevallen een kwestie van in de nacht vertraagd zindelijk worden. Bedplassen wordt door artsen pas gezien als een ‘medisch’ probleem als een kind ouder dan 12 jaar nog ten minste 1 keer per maand in bed plast. Het wordt alleen gezien als een “medisch” probleem als het kind er ook nog zelf last van ondervindt. De medische term voor bedplassen is ‘enuresis nocturna‘. Bedplassen heeft vrijwel nooit een lichamelijke oorzaak. Toch zal de huisarts of kinderarts dit toch altijd proberen uit te sluiten. Als het is uitgesloten dat het een lichamelijke oorzaak betreft is een plaswekker kind 12 jaar één van de oplossingen tegen bedplassen

Oplossingen tegen bedplassen kind 12 jaar

Er zijn meerdere oplossingen tegen bedplassen kind 12 jaar. Welke methode het beste bij het kind past hangt sterk af van de behoefte van het kind en het gezin. De plaswekker kind 12 jaar is door artsen de meest geadviseerde oplossing vanwege het langdurige effect. Meestal houdt bedplassen niet vanaf dag één op, maar binnen 8 tot 16 weken zie je resultaat met de plaswekker.

Andere oplossingen dan de plaswekker

Er zijn behalve een plaswekker kind 12 jaar ook andere oplossingen. Medicatie bijvoorbeeld. Het voordeel is dat medicatie direct effect heeft. De nieren stoppen met het produceren van urine. Dit is prettig als het kind een keer ergens gaat logeren. De medicatie doet verder niets aan het probleem bedplassen kind 12 jaar. Als het kind stopt met de medicatie is de kans groot dat het bedplassen weer begint.

Wat natuurlijk ook kan is wachten. Per jaar geneest ongeveer 11 procent van bedplassende kinderen spontaan van bedplassen. De knop is omgegaan en de signalen worden ineens herkend. Wij raden dit echter niet aan omdat het zelfbeeld van het kind niet ten goede komt. Kinderen die bedplassen willen niet logeren bij vriendjes en voelen zich hierdoor zeer beperkt. De plaswekker kan het zelfvertrouwen aan je kind teruggeven!

Dryly plaswekker kind 12 jaar

Er bestaan meerdere plaswekkers voor kinderen. Dryly plaswekker kind 12 jaar is echter uniek in zijn soort. Bedplassen kind 12 jaar is een lastig probleem wat vaak een hoop frustratie en emotie teweegbrengt Het eerste waarmee Dryly plaswekker 12 jaar zich onderscheidt van andere plaswekker is positiviteit. Wij weten uit ervaring hoe lastig bedplassen kan zijn voor het kind en ook voor de ouders. Vandaar dat we een unieke methode hebben ontwikkeld gebaseerd op de wetenschappelijk bewezen plaswekkermethode. Wizzu de pandabeer toegevoegd aan onze pakketten zal het kind steunen en het zindelijke worden minder beladen maken.

Wizzu de Pandabeer neemt het kind mee op avontuur met spelletjes, een glimlach en gewoon om het kind een knuffel te geven als dit nodig is. Zo kan samen worden gewerkt aan droge nachten. Uiteraard is ook de steun van de ouders noodzakelijk.

Het inzicht wat Dryly plaswekker geeft

Dryly plaswekker kind 12 jaar heeft nog iets wat deze uniek maakt, namelijk het inzicht wat deze geeft. Als ouder kom je er vaak pas in de ochtend achter dat het kind een ongelukje heeft gehad. Veel kinderen schamen zich en vertellen het niet waardoor soms pas in de avond, als het natte bed wordt aangetroffen, duidelijk is dat het kind de nacht ervoor in bed heeft geplast. 

Door middel van onze handige mobiele app gaat er direct een signaaltje naar de telefoon als er een ongelukje plaatsvindt. Ook kan deze informatie gedeeld worden met de arts zodat deze meteen goed inzicht heeft in het bedplasgedrag van het kind. Dat kan zo een paar bezoekjes schelen en maakt het gemakkelijker bedplassen kind 12 jaar op te lossen.