Over ons

Over Dryly®

Wij zijn Dryly®, wij helpen kinderen en ouders die last hebben van bedplasproblemen. Wij zijn gestart met Dryly® met de overtuiging dat we de oplossing tegen bedplassen leuker moesten maken. Dit heeft een positief effect op de motivatie van je kind en ook op de doorlooptijd naar droge nachten.

Er zijn vele verschillende plaswekkers op de markt, maar veelal met een erg medische uitstraling, waardoor kinderen zindelijk worden als “negatief” of “vervelend” ervaren. Door onze positieve benadering van het probleem met behulp van bijvoorbeeld de panda knuffel Wizzu en met diverse spelelementen in de mobiele plaswekker app wordt je kind beter gestimuleerd en is hij/zij meer gemotiveerd om te werken aan de oplossing tegen bedplassen.

 

Over ons doel

Wij zijn een jong innovatief bedrijf wat een belangrijke meerwaarde wil bieden aan het (herstellen van) zelfvertrouwen en geluk van kinderen die last hebben van bedplassen. Bedplassen kan namelijk enorm veel invloed hebben op het zelfvertrouwen van je kind; je kind durft niet meer bij vriendjes of vriendinnetjes te slapen en/of niet meer op mee op bijvoorbeeld schoolkamp. Dit kan zelfs op de lange termijn een uitwerking hebben en dat is een extra reden om zo snel mogelijk te starten met het werken aan een oplossing. Door onze unieke en vrolijke plaswekkermethode is 93% van onze gebruikers binnen 6-8 weken droog.

Wie zijn wij?

Wij zijn Dryly® en wij helpen kinderen en ouders die last hebben van bedplasproblemen. Wij zijn gestart met het ontwikkelen van onze plaswekker met de overtuiging dat we de oplossing tegen bedplassen leuker moesten maken.

Er zijn verschillende plaswekkers op de markt maar veelal met een medische uitstraling waardoor kinderen het als “negatief” ervaren. Door onze positieve benadering van het probleem, met de panda knuffel Wizzu en met diverse spelelementen in de app wordt je kind positief gestimuleerd en is hij/zij meer gemotiveerd om te werken aan de oplossing.

Bedplassen

Bedplassen is een groot probleem voor kinderen en hun ouders. Het is simpelweg heel erg vervelend om ‘s ochtends wakker te worden in een nat bed.

Onderzoek wijst uit dat kinderen veel last hebben van bedplasproblematiek. Ze durven niet meer te logeren en schamen zich voor hun gedrag. Ouders hebben vaak het gevoel dat ze falen of dat hun kind misschien een beetje lui is. Maar bedplassen is niet iets dat je zomaar stopt. Het is dus voor kinderen én ouders frustrerend.

Lees meer over bedplassen

Onze draadloze plaswekker

Het aanbod op het gebied van oplossingen tegen het bedplassen is zeer klein en de oplossingen die er zijn, zijn medisch ingesteld of saai. Daarnaast is het ook zo dat huidige plaswekkermethodes geen goed inzicht bieden in het bedplasgedrag van uw kind. Onze plaswekker is zo ontwikkeld dat het zowel effectief is, als leuk in het gebruik. Ook helpt onze app in de communicatie naar de arts toe.

Met Dryly® willen we de kinderen helpen met het oplossen van het probleem. Wizzu; onze interactieve panda, is echt een vriendje voor je kind. Ook in de mobiele app die wij hebben ontwikkeld speelt Wizzu een grote rol in het steunen van uw kind.

Wij hebben de bewezen plaswekkermethode zodanig veranderd dat het leuk, positief en interactief is!

Dryly® Dry Nights, Great adventures

Bekijk plaswekkers

Voor wie is Dryly?

We hebben je kort verteld over ons doel en onze plaswekker maar voor wie is Dryly® precies?

Dryly® is voor kinderen die problemen hebben met bedplassen, maar ook voor kinderen die zindelijk willen worden. Kinderen die van luiers af willen. Dryly® heeft als doel ouders en kinderen te helpen met incontinentieproblemen. De meeste kinderen zijn tussen de 3 en de 16. Voor de jongere kinderen hebben we leuke vrolijke broekjes ontwikkeld en voor de wat oudere kinderen effen broekjes zonder logo of bijzonderheden. Ook hebben we voor de jongere kinderen de wekker in onze lieve panda ‘Wizzu’ verstopt. Wizzu moet het vriendje zijn van uw kind. Ook bij logeerpartijtjes kan Wizzu gewoon mee!

De Dryly® app is voor zowel kinderen, als ouders. Het is de bedoeling dat je als ouder samen met je kind de app gebruikt. Oudere kinderen kunnen ook zelf de app installeren en gebruiken. De app is voor alle telefoons bruikbaar.

Bekijk je plaswekker vergoeding

Over ons Dryly® assortiment

Over ons assortiment kunnen we veel vertellen, maar het ondergoed is toch wel iets speciaals.

Het ondergoed van Dryly® is speciaal voor ons ontworpen en getest door meer dan 100 kinderen. De kinderen die mee hebben gedaan aan de test hebben de printjes gekozen die zij het leukst vonden. Deze zijn door ons dan ook gekozen als uiteindelijke ontwerpen. De printjes voor het ondergoed zijn leuk en positief. We hebben twee modellen; 1 model voor de meisjes (hipsters) en 1 voor de jongens (boxershorts). Maar wij begrijpen als geen ander dat ieder kind draagt wat hij/zij fijn vindt.

We hebben er ook voor gekozen om een subtiele lijn te maken waar geen gekkigheden of logo’s op staan. Schaamte is iets dat veel voorkomt onder kinderen die last hebben van bedplassen, dus dan kunnen wij ons heel goed voorstellen dat uw kind een ‘normaal’ broekje/slipje aan wilt. Daarnaast hebben we ook vrolijk exemplaar toegevoegd met een printje.

Al het ondergoed is met behulp van professionals ontwikkeld zodat wij het beste draagcomfort kunnen bieden aan jouw kind.

Bekijk verschillende plaswekkers