Zorgverleners

Bewezen methode in een innovatief jasje

Dryly® is opgericht omdat één van de oprichters zelf een kind heeft dat worstelde met bedplassen. Na meerdere producten te hebben gebruikt kwam ze tot de conclusie dat er niets mis is met de plaswekkermethode en zorgverleners, maar dat het huidige aanbod plaswekkers hopeloos verouderd is.

Hier brengt Dryly® verandering in.

 

Inzicht in gedrag en mate van therapietrouw

De mobiele plaswekker app maakt belangrijke informatie inzichtelijk zodat in een oogopslag patronen herkent kunnen worden en kan worden gezien of de plaswekkermethode zijn vruchten afwerpt. Ook is inzichtelijk of het kind zijn of haar ‘slaapritueel’ volgt. Zo moet het kind en de ouder bevestigen dat er nog even een plas is gedaan voor het slapengaan.

  • Droge en natte nachten
  • Tijdstip van bedplassen
  • Relatie tussen humeur en bedplassen
  • Mate van opvolgen slaapritueel
  • Inzicht of de therapie volgens afgesproken frequentie wordt toegepast

Wij werken aan een functie waar ouders (conform privacywetgeving) een rapportje naar de zorgverlener kunnen sturen.

Positieve en motiverende aanpak

Bedplassen is echt een vervelend probleem waar kinderen een lagere kwaliteit van leven door kunnen ervaren. De plaswekkermethode is bij uitstek geschikt om in te pakken als een fantastisch avontuur naar droge nachten!

Wizzu de Pandabeer is een heerlijk zachte knuffel vol innovatieve techniek. Het avontuur draait om Wizzu die graag helpt kinderen droog te worden. Via de mobiele applicatie krijgt het kind punten gebaseerd op inzet (niet op resultaat) waarmee Wizzu kan worden gepersonaliseerd met leuke accessoires.

Door het samenspel van een fysieke knuffel die het kind wakker maakt en leuke spelletjes via de mobiele applicatie, vergeet het kind bijna dat het een probleem aan het oplossen is!

Ondersteuning van ouders

Ouders hebben het beste voor met hun kind, maar vaak is het lastig om op één kind te concentreren. De ouders zien welke stappen ze in het ‘slaapritueel’ moeten nemen en vinken ze stuk voor stuk af.

In de app geven wij ouders tips om hun kennis te verhogen op het gebied van de do’s en don’t bij bedplassen. Op deze manier krijgt de ouder meer grip op de situatie en kan er beter worden gestuurd op therapietrouw gedrag.

Ontwikkeld met huisartsen, urologen en urotherapeuten

Wij hechten grote waarde aan de kennis die zorgverleners hebben als het gaat over bedplassen. Daarom zoeken wij actief samenwerkingsverbanden met alle zorgverleners die in deze ‘tak van sport’ actief zijn.

Er is geen beter compliment dan een zorgverlener die ambassadeur is van onze plaswekker!

Zorgverleners die advies hebben, meer informatie willen ontvangen of gewoon eens met ons willen bellen om ons beter te leren kennen? Bel ons op 0031 24 808 02 26, start een chat of stuur ons een mail op klantenservice@dryly.com!