Bedplassen kind 10 jaar

Bedplassen kind 10 jaar is een ontzettend vervelende kwaal voor kinderen van 10 jaar. Het kind schaamt zich, wil niet bij andere kinderen logeren, wil misschien niet praten hierover of wordt wellicht gepest hiermee. De plaswekker kind 10 jaar kan een oplossing bieden. Wist je dat 93% van de kinderen binnen 6 tot 8 weken zindelijk is bij het gebruik van de Dryly plaswekker. Probeer dus nu de Dryly plaswekker en voorkom een hoop negatieve emotie en onzekerheid bij je 10-jarige kind.

 

 

Plaswekker kind 10 jaar

Dryly is opgericht omdat de zoon van de oprichter en bedenker van Dryly met het probleem bedplassen kind 10 jaar kampte. Na jaren van proberen van allerlei methodes kwam het zoontje zelf met het idee van een leuke, positieve methode. Waarom kon zindelijk worden niet leuk zijn? Waarom was er niet een leuke en motiverende app? Tijdens het zaterdagochtend ontbijt ontstond zo het idee van Dryly plaswekker kind 10 jaar, een effectieve manier om spelenderwijs van de nachtelijke ongelukjes af te komen.

Bedplassen kind 10 jaar

Met de Dryly plaswekker kind 10 jaar kunnen we helpen in de strijd tegen het bedplassen. Ons doel is om de ouder en het kind zo goed mogelijk te helpen in het avontuur naar droge nachten. We willen dat je kindje zelf gemotiveerd raakt en het leuk vindt om met de nachtelijke ongelukjes aan de slag te gaan. Onze visie is dat we zowel ouders, als kinderen kunnen helpen in de strijd tegen het bedplassen kind 10 jaar. We helpen de ouders door gemakkelijk een overzicht te hebben van de ongelukjes. Dit wordt namelijk in een overzicht bijgehouden in de app. We helpen de kinderen door de reis leuker te maken.

Dryly

Zoals gezegd we maken het leuker voor een kind om het probleem bedplassen kind 10 jaar op te lossen. Dit doen we ten eerste met Wizzu de Pandabeer. We hebben namelijk de ontvanger die alarm geeft als er een ongelukje plaatsvindt verborgen in Wizzu de Pandabeer. Deze geeft je kind het gevoel de reis naar droge nachten samen aan te gaan en geeft je kind het vertrouwen dat hij/zij het kan. Daarnaast krijg je bij onze plaswekker kind 10 jaar ook toegang tot de Dryly app. Deze verhoogt de betrokkenheid en motiveert je kind door het punten te laten verdienen gedurende de training. Met deze punten kan je kind de vituele Wizzu aankleden. Zo leert je kind spelenderwijs de signalen van een volle blaas te herkennen en dus wakker te worden.

Logeren

We begrijpen dat bedplassen kind 10 jaar een lastig probleem kan zijn als het kind bijvoorbeeld iemand te logeren heeft. Toch hoeft een vriendje of vriendinnetje niet door te hebben dat er een plaswekker kind 10 jaar gebruikt wordt. De wekker zit namelijk verstopt in Wizzu de Pandabeer en we hebben ook neutrale plaswekkerbroekjes die niet opvallen naast onze onderbroekjes in leuke en vrolijke printjes. De Dryly broekjes zijn trouwens gemaakt van biologisch katoen en hebben een perfecte pasvorm. De vrolijke printjes hebben wij samen met kinderen ontwikkeld. De broekjes kunnen gewassen worden op 60 graden, ook kunnen ze in de droger.

Tenslotte nog wat tips voor tijdens de plaswekker training

 • Houd er rekening mee dat deze methode gemiddeld 3 maanden duurt.
 • Gebruik de plaswekker kind 10 jaar totdat je kind 14 nachten droog is gebleven.
 • Het is cruciaal om je kind te steunen in deze periode. Ga ook uit bed als je kind wakker wordt van de wekker in de nacht. Motivatie en steun zijn heel erg belangrijk!
 • Probeer zo min mogelijk druk op je kind te leggen. Maak het leuk!
 • Naast dat je kind in de app beloond wordt met leuke gadgets, is het leuk om je kind af en toe te belonen na een aantal droge nachten.
 • Maak je kind niet meer wakker om te plassen ‘s avonds.

Zo kan het probleem bedplassen kind 10 jaar snel verleden tijd zijn. Bestel nu dus snel onze Dryly plaswekker.

 • Nooit geweten dat een dryly plaswekker een uitkomst zou zijn! Een wekker in een vorm van een knuffel en niemand ziet dat je een plaswekker in je kamer hebt. Wij bestelde een pakket met 4 onderbroekjes was voordeliger dan los en dan wel helaas Geen vergoeding vanuit de verzekering dacht ik eerst, best een uitgave maar eigenlijk kun je het geld wegstrepen.
  Ilona Meijer
 • Fijn programma! Top systeem voor ons zoontje. Alleen de broekjes vallen best klein en jammer dat wizzu maar 1 wekker geluid heeft. Verder een super programma.
  Rhiannon
 • Verzending duurde wat lang, maar her product is top! Dochter vind het geweldig met de knuffel en de app en is mede daardoor super gemotiveerd!
  Jessica
 • wat een geweldige uitvinding!!! Ik was eerst wantrouwig over de plaswekker maar direct na 1 week gebruik zagen we al vooruitgang. Ondertussen zijn beide zonen zindelijk met de plaswekker van Dryly. Enorme pluspunten voor de leuke methode en speelse aanpak!! Dryly bedankt voor jullie uitvinding.
  Fam. L
 • Onze zoon van 7 plaste elke nacht zoveel in zijn bed dat geen luier het tegenhield. Toen we dryly voorbij zagen komen op Facebook waren we in eerste instantie een beetje sceptisch. Omdat we zo moedeloos werden van de situatie hebben we besloten toch een dryly plaswekker aan te schaffen.
  Danique
 • Na ook een mail gestuurd te hebben naar dryly hebben ze me keurig opgebeld En me door het programma heen geloodst werkt het apparaat nu naar behoren. De telefonische ondersteuning is echt perfect deze man nam alle tijd
  Maximus
 • Het instellen van de dryly was even lastig in het begin omdat hij ons WiFi netwerk telkens niet pakte. Maar na een belletje met de fijne klantenservice werkte het systeem na een reset goed. De app werkt met een beloningssysteem waardoor we enthousiast aan de slag gingen. De eerste nachten kregen we elke nacht 2 tot 3 meldingen van een ongelukje.
  A. Velstra
 • Dochter van 5 was elke nacht nat, daarom ervoor gekozen de dryly te bestellen. De eerste week werd ze ondanks de trilfunctie niet wakker. De 2e week was dit anders en werd ze wel wakker van de wekker en trilfunctie, maar dan in een nat bed. De 3e week werd ze meteen wakker van de wekker zodra er 1 drupje in het broekje zat, daardoor hield ze het op en ging naar de wc.
  C.V.