Bedplassen kind 9 jaar

Bedplassen kind 9 jaar is vaak een gevoelig probleem waarbij een hoop emotie en frustratie van het kind komt kijken. Het kind schaamt zich wellicht voor vriendjes of vriendinnetjes, is onzeker en wil niet uit logeren. Iets wat geen enkele ouder wenst voor zijn of haar kind.  De Dryly plaswekker kind 9 jaar kan uw kind op een positieve en stimulerende manier helpen van het bedplassen af te komen. Zodat het kind straks weer zorgeloos en zonder nachtelijke ongelukjes kan doen en laten waar het zin in heeft.

 

 

Bedplassen kind 9 jaar

Als een kind van 5 jaar of ouder ’s nachts zijn of haar plas niet kan ophouden dan wordt gesproken van bedplassen. Kinderen die in bed plassen merken ’s nachts niet dat ze moeten plassen. Ze hebben dit nog niet geleerd. Bedplassen kind 9 jaar doet het kind niet met opzet en komt niet door te veel drinken of te diep slapen. Er zijn verschillende methoden om het bedplassen aan te passen waarvan plaswekker kind 9 jaar een effectieve is gebleken.

Voor elke methode is het belangrijk dat je kind overdag goed drinkt, normaal plast en normale ontlasting heeft (dagelijks poept). Als er overdag problemen zijn met plassen en poepen is het beter om dat eerst op te lossen. Pas als dit opgelost is, is het advies het probleem bedplassen kind 9 jaar aan te pakken en dus met een plaswekker kind 9 jaar aan te vangen.

Plaswekkermethode

Het kind krijgt een broekje dat in verbinding staat met een wekker. Zodra het broekje nat wordt, gaat de wekker af. Het kind wordt wakker en kan naar de wc gaan om verder te plassen. Zo kan een plaswekker kind 9 jaar het probleem bedplassen kind 9 jaar verhelpen. Door gebruik van de Dryly plaswekker is 93% binnen 6 tot 8 weken zindelijk.

Dryly Plaswekker kind 9 jaar

Bedplassen kind 9 jaar is een probleem dat regelmatig voorkomt bij kinderen van deze leeftijd. De Dryly plaswekker kind 9 jaar met zijn unieke positieve benadering kan de uitkomst bieden voor het bedplasprobleem. De bijgeleverde panda Wizzu, die lawaai maakt op het moment dat het kind in bed plast, geeft het kind het gevoel het samen te doen. Als het kind de panda Wizzu knuffelt stopt het geluid en kan het kind op de wc verder plassen. De wizzu geeft het kind het vertrouwen samen te werken aan een oplossing voor het bedplassen.

Ook de Dryly plaswekker app maakt de Dryly plaswekker kind 9 jaar uniek. In de app kunnen kinderen de virtuele panda Wizzu aankleden met gave gadgets en accessoires die ze kunnen verdienen door de juiste bedrituelen te doorlopen die op hun beurt weer helpen bij het oplossen van het probleem  bedplassen kind 9 jaar. Dit werkt stimulerend. Ouders kunnen in de Dryly plaswekker app precies zien wanneer en hoe laat het kind per dag heeft geplast in bed. Handig voor bijvoorbeeld een gesprek met een arts.

De Dryly plaswekker kind 9 jaar is verkrijgbaar in 3 pakketten. Pakket Star bevat twee Dryly plaswekkerbroekjes met neutrale kleuren en Wizzu de pandabeer. Uiteraard bevat dit pakket ook de zender, ontvanger en oplader zodat je meteen aan de slag kunt. De plaswekker app kun je downloaden in de appstore. Plast je kind vaker in bed dan biedt pakket Hero met als met een extra broekje de uitkomst. Bij meerdere ongelukjes per week adviseren we pakket Superhero omdat hier maar liefst 4 plaswekkerbroekjes en een matrasbeschermer bij worden geleverd. Wacht dus niet langer en bestel nu de Dryly plaswekker om een einde te maken aan het probleem bedplassen kind 9 jaar. Wij bieden je alle hulp!

 • Nooit geweten dat een dryly plaswekker een uitkomst zou zijn! Een wekker in een vorm van een knuffel en niemand ziet dat je een plaswekker in je kamer hebt. Wij bestelde een pakket met 4 onderbroekjes was voordeliger dan los en dan wel helaas Geen vergoeding vanuit de verzekering dacht ik eerst, best een uitgave maar eigenlijk kun je het geld wegstrepen.
  Ilona Meijer
 • Fijn programma! Top systeem voor ons zoontje. Alleen de broekjes vallen best klein en jammer dat wizzu maar 1 wekker geluid heeft. Verder een super programma.
  Rhiannon
 • Verzending duurde wat lang, maar her product is top! Dochter vind het geweldig met de knuffel en de app en is mede daardoor super gemotiveerd!
  Jessica
 • wat een geweldige uitvinding!!! Ik was eerst wantrouwig over de plaswekker maar direct na 1 week gebruik zagen we al vooruitgang. Ondertussen zijn beide zonen zindelijk met de plaswekker van Dryly. Enorme pluspunten voor de leuke methode en speelse aanpak!! Dryly bedankt voor jullie uitvinding.
  Fam. L
 • Onze zoon van 7 plaste elke nacht zoveel in zijn bed dat geen luier het tegenhield. Toen we dryly voorbij zagen komen op Facebook waren we in eerste instantie een beetje sceptisch. Omdat we zo moedeloos werden van de situatie hebben we besloten toch een dryly plaswekker aan te schaffen.
  Danique
 • Na ook een mail gestuurd te hebben naar dryly hebben ze me keurig opgebeld En me door het programma heen geloodst werkt het apparaat nu naar behoren. De telefonische ondersteuning is echt perfect deze man nam alle tijd
  Maximus
 • Het instellen van de dryly was even lastig in het begin omdat hij ons WiFi netwerk telkens niet pakte. Maar na een belletje met de fijne klantenservice werkte het systeem na een reset goed. De app werkt met een beloningssysteem waardoor we enthousiast aan de slag gingen. De eerste nachten kregen we elke nacht 2 tot 3 meldingen van een ongelukje.
  A. Velstra
 • Dochter van 5 was elke nacht nat, daarom ervoor gekozen de dryly te bestellen. De eerste week werd ze ondanks de trilfunctie niet wakker. De 2e week was dit anders en werd ze wel wakker van de wekker en trilfunctie, maar dan in een nat bed. De 3e week werd ze meteen wakker van de wekker zodra er 1 drupje in het broekje zat, daardoor hield ze het op en ging naar de wc.
  C.V.