Bedplassen kind 7 jaar

Bedplassen kind 7 jaar wordt vanaf dat uw kind 7 jaar  is best een lastig probleem. Dit is de leeftijd waarin het kind het misschien best leuk vindt om eens bij een vriendje of vriendinnetje te slapen. Maar ja, die luier hè. Het kind begint zicht te schamen ervoor. Om snel en effectief van het bedplassen af te komen kan Dryly plaswekker 7 jaar de oplossing bieden. Van alle kinderen die gebruik maken van de Dryly® plaswekker is maar liefst 93% ‘s nachts zindelijk binnen 6-8 weken. Dryly, the help you need!

 

 

Geen ziekte

Bedplassen kind 7 jaar is geen ziekte. Het is in bijna alle gevallen een kwestie van in de nacht vertraagd zindelijk worden. Bedplassen wordt door artsen pas gezien als een ‘medisch’ probleem als een kind ouder dan 7 jaar nog ten minste 1 keer per maand in bed plast. Het wordt alleen gezien als een “medisch” probleem als het kind er ook nog zelf last van ondervindt. De medische term voor bedplassen is ‘enuresis nocturna‘. Bedplassen heeft vrijwel nooit een lichamelijke oorzaak. Toch zal de huisarts of kinderarts dit toch altijd proberen uit te sluiten. Als het is uitgesloten dat het een lichamelijke oorzaak betreft is een plaswekker kind 7 jaar één van de oplossingen tegen bedplassen

Oplossingen tegen bedplassen kind 7 jaar

Er zijn meerdere oplossingen tegen bedplassen kind 7 jaar. Welke methode het beste bij het kind past hangt sterk af van de behoefte van het kind en het gezin. De plaswekker kind 7 jaar is door artsen de meest geadviseerde oplossing vanwege het langdurige effect. Meestal houdt bedplassen niet vanaf dag één op, maar binnen 16 weken zie je resultaat.

Andere oplossingen dan de plaswekker

Er zijn behalve een plaswekker kind 7 jaar ook andere oplossingen. Medicatie bijvoorbeeld. Het voordeel is dat medicatie direct effect heeft. De nieren stoppen met het produceren van urine. Dit is prettig als het kind een keer ergens gaat logeren. De medicatie doet verder niets aan het probleem bedplassen kind 7 jaar. Als het kind stopt met de medicatie is de kans groot dat het bedplassen weer begint.

Wat natuurlijk ook kan is wachten. Per jaar geneest ongeveer 11 procent van bedplassende kinderen spontaan van bedplassen. De knop is omgegaan en de signalen worden ineens herkend. Wij raden dit echter niet aan omdat het zelfbeeld van het kind niet ten goede komt. Kinderen die bedplassen willen niet logeren bij vriendjes en voelen zich hierdoor zeer beperkt.

Dryly plaswekker kind 7 jaar

Er bestaan meerdere plaswekkers voor kinderen. Dryly plaswekker kind 7 jaar is echter uniek in zijn soort. Bedplassen kind 7 jaar is een lastig probleem wat vaak een hoop frustratie en emotie teweegbrengt Het eerste waarmee Dryly plaswekker 7 jaar zich onderscheidt van andere plaswekker is positiviteit. Wij weten uit ervaring hoe lastig bedplassen kan zijn voor het kind en ook voor de ouders. Vandaar dat we een unieke methode hebben ontwikkeld gebaseerd op de wetenschappelijk bewezen plaswekkermethode. Wizzu de pandabeer toegevoegd aan onze pakketten zal het kind steunen en het zindelijke worden minder beladen maken.

Wizzu de Pandabeer neemt het kind mee op avontuur met spelletjes, een glimlach en gewoon om het kind een knuffel te geven als dit nodig is. Zo kan samen worden gewerkt aan droge nachten. Uiteraard is ook de steun van de ouders noodzakelijk.

Het inzicht wat Dryly plaswekker geeft

Dryly plaswekker kind 7 jaar heeft nog iets wat deze uniek maakt, namelijk het inzicht wat deze geeft. Als ouder kom je er vaak pas in de ochtend achter dat het kind een ongelukje heeft gehad. Veel kinderen schamen zich en vertellen het niet waardoor soms pas in de avond, als het natte bed wordt aangetroffen, duidelijk is dat het kind de nacht ervoor in bed heeft geplast. 

Door middel van onze handige mobiele app gaat er direct een signaaltje naar de telefoon als er een ongelukje plaatsvindt. Ook kan deze informatie gedeeld worden met de arts zodat deze meteen goed inzicht heeft in het bedplasgedrag van het kind. Dat kan zo een paar bezoekjes schelen en maakt het gemakkelijker bedplassen kind 7 jaar op te lossen.

 • Nooit geweten dat een dryly plaswekker een uitkomst zou zijn! Een wekker in een vorm van een knuffel en niemand ziet dat je een plaswekker in je kamer hebt. Wij bestelde een pakket met 4 onderbroekjes was voordeliger dan los en dan wel helaas Geen vergoeding vanuit de verzekering dacht ik eerst, best een uitgave maar eigenlijk kun je het geld wegstrepen.
  Ilona Meijer
 • Fijn programma! Top systeem voor ons zoontje. Alleen de broekjes vallen best klein en jammer dat wizzu maar 1 wekker geluid heeft. Verder een super programma.
  Rhiannon
 • Verzending duurde wat lang, maar her product is top! Dochter vind het geweldig met de knuffel en de app en is mede daardoor super gemotiveerd!
  Jessica
 • wat een geweldige uitvinding!!! Ik was eerst wantrouwig over de plaswekker maar direct na 1 week gebruik zagen we al vooruitgang. Ondertussen zijn beide zonen zindelijk met de plaswekker van Dryly. Enorme pluspunten voor de leuke methode en speelse aanpak!! Dryly bedankt voor jullie uitvinding.
  Fam. L
 • Onze zoon van 7 plaste elke nacht zoveel in zijn bed dat geen luier het tegenhield. Toen we dryly voorbij zagen komen op Facebook waren we in eerste instantie een beetje sceptisch. Omdat we zo moedeloos werden van de situatie hebben we besloten toch een dryly plaswekker aan te schaffen.
  Danique
 • Na ook een mail gestuurd te hebben naar dryly hebben ze me keurig opgebeld En me door het programma heen geloodst werkt het apparaat nu naar behoren. De telefonische ondersteuning is echt perfect deze man nam alle tijd
  Maximus
 • Het instellen van de dryly was even lastig in het begin omdat hij ons WiFi netwerk telkens niet pakte. Maar na een belletje met de fijne klantenservice werkte het systeem na een reset goed. De app werkt met een beloningssysteem waardoor we enthousiast aan de slag gingen. De eerste nachten kregen we elke nacht 2 tot 3 meldingen van een ongelukje.
  A. Velstra
 • Dochter van 5 was elke nacht nat, daarom ervoor gekozen de dryly te bestellen. De eerste week werd ze ondanks de trilfunctie niet wakker. De 2e week was dit anders en werd ze wel wakker van de wekker en trilfunctie, maar dan in een nat bed. De 3e week werd ze meteen wakker van de wekker zodra er 1 drupje in het broekje zat, daardoor hield ze het op en ging naar de wc.
  C.V.