Bedplassen kind 8 jaar

Bedplassen kind 8 jaar kan vanaf 8 jaar goed getraind worden door middel van plaswekkertraining. Doormiddel van een plaswekker kind 8 jaar kan bij kinderen geautomatiseerd worden dat zij wakker worden zodra zij moeten plassen. Doordat kinderen wakker worden gemaakt door middel van een alarm op het moment dat zij moeten plassen leren ze dat ze een volgende keer al wakker moeten worden van een volle blaas voordat zij een ongelukje hebben. Kortom een simpele maar effectieve methode om van de nachtelijke ongelukjes af te komen. En dus maakt het de weg vrij om gezellig uit logeren te gaan bij vriendjes en vriendinnetjes.

 

 

Bedplassen kind 8 jaar

Je kind is nu 8 jaar. Stap voor stap gaat je kind steeds meer de wereld verkennen. Je kind doet voor de eerste keer een boodschap alleen, fietst alleen naar een vriendje of vriendinnetje, doet een heitje voor karweitje en wordt wellicht ook voor de eerste keer gevraagd om een keer te logeren bij een vriendje of vriendinnetje. Waar voorheen bedplassen kind 8 jaar niet zo’n issue was, wordt dat het nu op eens wel. Het maakt het kind onzeker. Plaswekker kind 8 jaar kan hiervoor de oplossing bieden.

Plaswekker kind 8 jaar

De plaswekker kind 8 jaar werkt eigenlijk heel eenvoudig. De hersenen van je kindje moeten het signaal van een volle blaas in de nacht omzetten naar een wekreflex. Als dit niet gebeurt, plast je kind in bed. Als er geen lichamelijke oorzaken zijn voor bedplassen kind 8 jaar, maar je kind wordt te laat of niet wakker van het moeten plassen dan is de plaswekkermethode wetenschappelijk bewezen de meest effectieve methode om je kind te leren om wakker de worden in de nacht van een volle blaas. Met de plaswekkermethode wordt je kind gewekt wanneer het sensor ondergoed nat wordt van urine druppels.

Dryly

Met de Dryly plaswekker kind 8 jaar wordt je kind spelenderwijs geleerd om een volle blaas te signaleren doormiddel van de plaswekkermethode. Zo wordt het bedplassen kind 8 jaar op een leuke manier verholpen. De wekker van Dryly zit verpakt in Wizzu, een vriendelijke Pandabeer. Dit komt minder “medisch” over op een kind dan een wekkerkastje en bovendien zien kinderen Wizzu als het maatje dat ze gaat helpen op weg naar droge nachten. Wizzu geeft ze vertrouwen dat het echt gaat lukken en dat ze het kunnen. Ook als je kind eenmaal droog is zal het graag Wizzu bij zich in bed willen houden.

De Dryly app die de ouders op hun telefoon kunnen zetten zorgt ervoor dat ook de ouders een melding en alarm krijgen als het kind in bed plast. Deze app houdt precies bij wanneer en hoe laat het kind in bed plast. Handig voor een bezoek aan een arts. Met deze app kan je kind ook punten verdienen voor de nachten dat deze de plaswekker kind 8 jaar gebruikt, zowel de droge – als de natte nachten. Ook krijgt je kind punten voor een goed doorlopen bedritueel.

Dit bedritueel is belangrijk voor de bewustwording en dus voor het aanpakken van het probleem bedplassen kind 8 jaar. Met deze punten kan je kind gadgets kopen om de vituele Wizzu in de app aan te kleden. Een extra stimulans om goed hun best te doen dus.

Dryly plaswekker 8 jaar is verkrijgbaar in drie verschillende pakketten al vanaf 179 euro. De Dryly sensor broekjes zijn voorzien van leuke kleuren en prints. Er zijn hipsters voor de meiden en boxershorts voor de jongens. In ieder pakket zit een Wizzu de pandabeer. Aan jou de keuze hoeveel broekjes je wilt en of je er een waterdichte matrasbeschermer bijgeleverd wilt hebben. Zo helpt Dryly je kind van het bedplassen kind 8 jaar af te komen.

 • Nooit geweten dat een dryly plaswekker een uitkomst zou zijn! Een wekker in een vorm van een knuffel en niemand ziet dat je een plaswekker in je kamer hebt. Wij bestelde een pakket met 4 onderbroekjes was voordeliger dan los en dan wel helaas Geen vergoeding vanuit de verzekering dacht ik eerst, best een uitgave maar eigenlijk kun je het geld wegstrepen.
  Ilona Meijer
 • Fijn programma! Top systeem voor ons zoontje. Alleen de broekjes vallen best klein en jammer dat wizzu maar 1 wekker geluid heeft. Verder een super programma.
  Rhiannon
 • Verzending duurde wat lang, maar her product is top! Dochter vind het geweldig met de knuffel en de app en is mede daardoor super gemotiveerd!
  Jessica
 • wat een geweldige uitvinding!!! Ik was eerst wantrouwig over de plaswekker maar direct na 1 week gebruik zagen we al vooruitgang. Ondertussen zijn beide zonen zindelijk met de plaswekker van Dryly. Enorme pluspunten voor de leuke methode en speelse aanpak!! Dryly bedankt voor jullie uitvinding.
  Fam. L
 • Onze zoon van 7 plaste elke nacht zoveel in zijn bed dat geen luier het tegenhield. Toen we dryly voorbij zagen komen op Facebook waren we in eerste instantie een beetje sceptisch. Omdat we zo moedeloos werden van de situatie hebben we besloten toch een dryly plaswekker aan te schaffen.
  Danique
 • Na ook een mail gestuurd te hebben naar dryly hebben ze me keurig opgebeld En me door het programma heen geloodst werkt het apparaat nu naar behoren. De telefonische ondersteuning is echt perfect deze man nam alle tijd
  Maximus
 • Het instellen van de dryly was even lastig in het begin omdat hij ons WiFi netwerk telkens niet pakte. Maar na een belletje met de fijne klantenservice werkte het systeem na een reset goed. De app werkt met een beloningssysteem waardoor we enthousiast aan de slag gingen. De eerste nachten kregen we elke nacht 2 tot 3 meldingen van een ongelukje.
  A. Velstra
 • Dochter van 5 was elke nacht nat, daarom ervoor gekozen de dryly te bestellen. De eerste week werd ze ondanks de trilfunctie niet wakker. De 2e week was dit anders en werd ze wel wakker van de wekker en trilfunctie, maar dan in een nat bed. De 3e week werd ze meteen wakker van de wekker zodra er 1 drupje in het broekje zat, daardoor hield ze het op en ging naar de wc.
  C.V.